Triple Frontier

 

Ο πολυάσχολος Μπεν Άφλεκ έχει να μας κάνει την τιμή να εμφανισθεί και σε οθόνες (εκτός από tabloid) εδώ και 2 χρόνια. Πολυάσχολος αφού ετοιμάζει μεταξύ άλλων τα sequel του Λογιστή και του Justice League αλλά και τη νέα του σκηνοθετική δουλειά το Witness for the Prosecution, ακόμη μια μεταφορά του μυθιστορήματος της Άγκαθα Κρίστι. Πριν από αυτά όμως ο Μπεν έρχεται σε λίγες μέρες στο Netflix, συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου 2019, ως πρωταγωνιστής μιας δυνατής περιπέτειας με σκηνοθέτη τον πάντα ενδιαφέροντα δημιουργό του Margin Call και του All is Lost, Τζ. Σ. Τσάντορ.

Το τριπλό σύνορο (Triple Frontier) έχει ως ήρωες μια ομάδα πρώην πρακτόρων των ειδικών δυνάμεων που ενώνεται ξανά για να οργανώσει μια ληστεία σε μια αραιοκατοικημένη ζώνη πολλαπλών συνόρων της Νότιας Αμερικής. Για πρώτη φορά στις υψηλού κύρους καριέρες τους, αυτοί οι άγνωστοι ήρωες αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή για λογαριασμό του εαυτού τους και όχι για τη χώρα τους. Όταν όμως τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, οι ικανότητες και τα πιστεύω τους ωθούνται στα άκρα σε μια επική μάχη για επιβίωση.

To σενάριο επιμελήθηκαν από κοινού ο Τσάντορ και ο βραβευμένος με Όσκαρ Μαρκ Μπολ (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty).

Το cast περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ben Affleck, Charlie Hunnam, Pedro Pascal, Oscar Isaac, Adria Arjona, Garrett Hedlund, Sheila Vand, Reynaldo Gallegos.       

Δείτε το trailer