Διογένης Studio: 2 τελευταίες παραστάσεις

 

Η κορυφαία μουσική πρόταση του χειμώνα που καθήλωσε το κοινό της Θεσσαλονίκης στην Ππύλη Α με τις sold out παραστάσεις και στη συνέχεια ήρθε και στο Διογένης Studio της Αθήνας ολοκληρώνει τον κύκλο της.

2 ακόμη παραστάσεις αυτό το Σάββατο το βράδι και την Κυριακή το απόγευμα για το υπέροχο show με τίτλο “Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ”

Η μουσική είναι ζωή λοιπόν κι έχει πολλές καταγωγές αλλά πάντα ο τόπος της είναι ένας για όλους. Το γνήσιο αίσθημα των τραγουδιών που ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά. Την κοινή αυτή ρίζα, ανεξάρτητα από πού προέρχεται, έρχονται να μας θυμίσουν έξι σπουδαίοι καλλιτέχνες, με διαφορετική πορεία ο καθένας. Δύο Θεσσαλονικείς, Δυο Βεροιώτες, πολίτες του κόσμου με ποντιακή καταγωγή, μία Κύπρια και μία Ελληνοσουηδέζα.

Πρόκειται για την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, τους ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΜΑΤΘΑΙΟ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ, την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ και την ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, που ενώνουν τους διαφορετικούς μουσικούς τους ήχους, προσφέροντας μια παράσταση υψηλών προδιαγραφών, με κοινό στόχο να ανοίξουν τα σύνορα της μουσικής.

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ. Αν το ελληνικό τραγούδι ήταν βιβλίο, το κεφάλαιο “Μαρινέλλα” θα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον πολυσέλιδα. Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια , με την σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο δύναμης, θέλησης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις νεότερες γενιές.

Μέσα από μια μεγάλη διαδρομή που ξεπερνά τις έξι δεκαετίες, διαγράφεται το σημαντικό έργο και η ουσιαστική της προσφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα και έχει αποδείξει περίτρανα ότι δίκαια ενσαρκώνει τον όρο “μεγάλη καλλιτέχνις”.

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ λοιπόν έρχεται να συσπειρώσει καλλιτέχνες από διαφορετικούς μουσικούς ορίζοντες με σκοπό να παρουσιάσουν μια νέα πολυσυλλεκτική μουσική πρόταση.

Μια πολυμελής ορχήστρα με πολύ σπουδαίους μουσικούς, πλαισιώνει το πρόγραμμα, το οποίο αρχίζει το Σάββατο στις 22:00 και την Κυριακή στις 19:00.

Το αποτέλεσμα της μουσικής συνεύρεσης αυτών των υπέροχων καλλιτεχνών έχει ήδη αποδείξει ότι από την παράδοση στην εξέλιξη, ο “ήχος” δεν παύει να συγκινεί και η μουσική να ανατρέπει για μια ακόμα φορά τα δεδομένα. .... Γιατί , πολύ απλά ...... Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ-ΙΝΦΟ

Art Direction : Απόλλων Παπαθεοχάρης

Production Design : Γιώργος Λύρας

Σκηνικά : Μαίρη Τσαγκάρη

Τρισδιάστατος σχεδιασμός σκηνικού : Σωτήρης Μήτσουλας

Φωτισμοί : Περικλής Μαθιέλης

Χορογραφίες : Chali Jennings

Μαέστροι : Δημήτρης Μαργιολάς, Θανάσης Χόνδρος 

Μουσικοί :

Βασίλης Παπαδόπουλος : μπουζούκι

Δήμος Πολυμέρης : ακορντεόν

Παναγιώτης Γεωργοτάς : Μπάσο

Παναγιώτης Σαμαράς : ακουστική κιθάρα

Ibrahim Ibrahimoglou : κρουστά

Κώστας Λασκαράκης, Γιώργος Κορτσινίδης,  : τύμπανα

Γιάννης Πούλιος : κιθάρα

Γιώργος Σκηπητάρης : πνευστά

Στέλιος Παπακοσμίδης: πλήκτρα

Σάκης Σωτηριάδης : πλήκτρα

Αντώνης Σαρακατσάνος : πλήκτρα

Σχεδιασμός Ήχου : Μπίρης Μπάμπης, Καραγιάννης Γιώργος, Ξυδάκης Γιάννης 

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

Λεωφ. Συγγρού 259, Αθήνα 117 45

Τηλ. κρατήσεων: 21 0942 5754

www.diogenis.com 

ΤΙΜΕΣ 

Σάββατο 

Εξώστης: Α σειρά 35€ με ποτό, Β & Γ σειρά 28€ με ποτό, Κόκκινη ζώνη 18€ με ποτό

Πλατεία: Πλατεία 2η - 3η - 4η σειρά 220€ special- 180€ η απλή φιάλη 

Κυριακή 

Εξώστης: Α σειρά 30€, Β & Γ σειρά 23€, Κόκκινη ζώνη 15€

Πλατεία: Α ζώνη : 200€, 2η - 3η - 4η σειρά 180€, Η υπόλοιπη πλατεία 160€