Νέο trailer για το Avengers Endgame

 

42 και νύχτωσε! Τόσες είναι οι μέρες που απομένουν μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη οπότε φθάνει στις Ελληνικές οθόνες το Avengers Endgame με ελληνικό τίτλο «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη».

Δύο μέρες τελικά πριν βγει η ταινία στις ΗΠΑ, στις 24 Απριλίου θα ξεκινήσει το Ελληνικό της ταξίδι, η πιο αναμενόμενη ταινία στην ιστορία του comic θεάματος. Η ταινία που θα ολοκληρώσει το Marvel Cinematic Universe όπως το ξέρουμε και θα αποτελέσει το έναυσμα για τις νέες comic περιπέτειες της επόμενης δεκαετίας.

Το νέο trailer της ταινίας των αδελφών Ρούσο βάζει φωτιά στις προσδοκίες των φανατικών πιστών και υπόσχεται μεγάλες στιγμές. Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Θάνου σε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο των περιπετειών τους.

Και ίσως είναι πρώτη φορά που ένα trailer περιλαμβάνει και σκηνή μετά τον τίτλο τέλους ! Και τι σκηνή! Η Captain Marvel που μόλις λανσαρίστηκε με τεράστια επιτυχία (101 χιλιάδες θεατές στη χώρα μας την 1η εβδομάδα για την ομώνυμη ταινία) κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο και συμπληρώνει την ομάδα που αναμένεται να τινάξει τη μπάνκα του παγκόσμιου box office!

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το Endgame που, να θυμίσουμε, γυρίστηκε ταυτόχρονα με το Infinity War.

Εν αναμονή δείτε (και ξαναδείτε) παρακάτω το υπέροχο νέο trailer, που έσπασε τα κοντέρ στο Youtube (15 εκατ. hits σε λιγότερο από μια μέρα).