25η Athens Xclusive Designers Week

Η Εβδομάδα Μόδας μόλις ξεκίνησε και ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε την 25η Athens Xclusive Designers Week με ένα μοναδικό show, σε ένα από τα ομορφότερα υπαίθρια σημεία του Ζαππείου, στο «δρόμο με τις γιακαράντες». Το επιβλητικό θεατρικό σκηνικό που είχε στηθεί ανάμεσα στα δέντρα, απεικόνιζε την πρόσοψη ενός κτιρίου παριζιάνικης αρχιτεκτονικής - τη μπουτίκ Maison Zoulias, όπως την είχε οραματιστεί ο σχεδιαστής.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες και να μεταφερθούν σε μία ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα που συγκινούσε όλες τις αισθήσεις και ταυτόχρονα επιφύλασσε μία ξεχωριστή έκπληξη. Ο Βασίλης Ζούλιας, είχε αφιερώσει την επίδειξη στην αγαπημένη του σκυλίτσα Βερούσκα, την οποία έχασε πρόσφατα. Με αυτή την αφορμή, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα μαζί με αδέσποτα σκυλάκια από τη ζωοφιλική οργάνωση Save a Greek Stray, τα οποία οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να υιοθετήσουν στη συνέχεια, αν το επιθυμούσαν!

Σε ότι αφορά τη συλλογή, ο σχεδιαστής παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά pret a porter Maison Zoulias A/W 19-20. Μια συλλογή που είχε όλα τα αγαπημένα στοιχεία που έχουν κάνει το brand αναγνωρίσιμο όπως μοναδικά cocktail φορέματα αλλά και πολλά νέα, που ξεχώρισαν όπως ευφάνταστα παλτό, ψεύτικες γούνες σε έντονο χρώμα καθώς και κομψά σακάκια και παντελόνια δημιουργώντας υπέρκομψα office looks. Στις περισσότερες δημιουργίες που παρουσιάστηκαν κυριάρχησαν τα φλοράλ στοιχεία, οι σκούρες αποχρώσεις ενώ οι καρώ λεπτομέρειες κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Τα εντυπωσιακά κοσμήματα που ολοκλήρωναν τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια ήταν Pericles Kondylatos ενώ τα ιδιαίτερακαπέλα ήταν φιλοτεχνημένα από την Κατερίνα Καρούσου.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσο και η σχολή Freddy Makeup Stage, ενώ τα υπέροχα χτενίσματα δημιουργήθηκαν με τα καινοτόμα προϊόντα hairstyling Rene Furterer.

Οι καλεσμένοι της επίδειξης απόλαυσαν τη νέα φρουτώδη γαλλική μπύρα 1664 Blanc ενώ χορηγοί του εντυπωσιακού show του σχεδιαστή ήταν η εταιρεία καλλυντικών Galenic, η British American Tobacco Hellas με το νέο glo™ και τα Medi Prinou.

 

Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους την επίδειξη του Βασίλη Ζούλια και την πρώτη ημέρα της AXDW: Φαίη Σκορδά, Τόνια Σωτηροπούλου, Νικολέττα Ράλλη, Θωμαϊς Απέργη, Μαρίνα Βερνίκου, Σίσσυ Φειδά, Νίνα Λοτσάρη, Νατάσα Καλογρίδη, Έλενα Βρεττού, Άρης Καβατζίκης, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έλενα Γαλύφα, Κατερίνα Ευαγγελινού, Νιόβη Καλλέργη, Ιωάννα Σουλιώτη, Άγγελος Μπράτης, Μάρα Δεσύπρη, Αλέξανδρος και Ιωάννα Πρίνου κ.α



25th Athens Xclusive Designers Week / 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2019

 

Gold Sponsors: Illy Iperespresso, Rene Furterer

 

New Designers Awards Sponsor: 1664 Blanc

 

Hairstyling Partners: Ilias & Staff Salons

 

Hospitality Sponsor: Εlia Ermou Athens Hotel

 

Official Supporters: ΔΕΛΤΑ, Medi Prinou, Έξη, Mexil

 

Official Makeup Partner: Freddy Make up Stage

 

Media Partner: BEAUTE

 

Communication Sponsors COSMOTE TV, MAD, MAD RADIO, MUSIC 89.2,

TLIFE, FASHION DAILY

 

Partners: So Fine! Communications Management, ΣχολήΚομμωτικής Diamantopoulos, Joyride Car Rental

 

Under the auspices: Enterprise Greece, Δήμος Αθηναίων, Eμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδας (ΣΕΛΠΕ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ)


With the support: Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)