Happy feet 2 (3D)

Παραγωγή: Αυστραλία – 2011

Διάρκεια:  99 λεπτά

Είδος: Κινούμενο Σχέδιο

Σκηνοθεσία: George Miller

Με τις φωνές των: Elijah Wood, Brad Pitt, Hank Azaria, Robin Williams, Pink, Mat Damon, Sofia Vergara, Common, Hugo Weaving, Anthony LaPaglia (και στα Ελληνικά με τους : Όθωνα Μεταξά, Αλέξανδρο Ντούνη, Άριελ Κωνσταντινίδη, Ανδρέα Ευαγγελάτο, Ηλία Ζερβό, Κωνσταντίνο Τσάκωνα, Μαριάννα Τριανταφυλλίδη, Γιάννη Στεφόπουλο, Παντελή Καναράκη, Σία Κοσκινά κ.α.).

Υπόθεση: Ο Μάμπλ, που έχει γίνει σταρ της κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα με το γιο του Έρικ που φοβάται τον χορό. Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το σκάει για να συναντήσει τον Πανίσχυρο Σβεν – έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει! Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί το μοναδικό χάρισμα του Σβεν. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από ξένες πανίσχυρες δυνάμεις. Ο Έρικ βλέπει την εσωτερική δύναμη που κρύβει ο πατέρας του όταν ο Μάμπλ καταφέρνει να ενώσει ξανά όλες τις φυλές των πιγκουίνων με άλλα υπέροχα πλάσματα – από μικροσκοπικά κριλ μέχρι γιγάντιους θαλάσσιους ελέφαντες – για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η συνέχεια του «Happy Feet» (2006), της βραβευμένης με Όσκαρ δημιουργίας του διάσημου Ελληνικής Καταγωγής Αυστραλού δημιουργού Τζώρτζ Μίλερ, ταξιδεύει το κινηματογραφικό κοινό για ακόμη μια φορά στα τοπία της Ανταρκτικής σε μια εντυπωσιακή ψηφιακή 3D παραγωγή.

Διανομή : Village

Στις αίθουσες από 24.11.11.