Bond, James Bond! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 25ης ταινίας

 

Ανακοινώθηκε επιτέλους και επίσημα η έναρξη των γυρισμάτων για το Bond 25! Οι παραγωγοί Michael G. Wilson και Barbara Broccoli επιβεβαίωσαν ότι στις 28 Απριλίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Η ανακοίνωση έγινε στις 25 του μήνα από την Τζαμάικα, με κάθε επισημότητα και σε live streaming στα επίσημα social κανάλια της 007.com, σε Twitter, YouTube και Facebook. 

Από την EON Productions των Broccoli και τα studio της Metro Goldwyn Mayer, έρχεται η 25η ταινία Bond, με σκηνοθέτη αυτή τη φορά τον Αμερικανό Cary Joji Fukunaga, δημιουργό μεταξύ άλλων του True Detective. Και βέβαια με πρωταγωνιστή και πάλι τον Daniel Craig που επιστρέφει στην πέμπτη του ενσάρκωση του ήρωα του συγγραφέα Ιαν Φλέμινγκ. Να θυμίσουμε εδώ ότι την ταινία επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο Danny Boyle αλλά αποχώρησε πέρυσι, δημιουργώντας χάος στον προγραμματισμό. 

Η Metro Goldwyn Mayer θα κυκλοφορήσει την 25η ταινία της σειράς του Τζέιμς Μποντ από την United Artists στις 8 Απριλίου του 2020 στην Αμερική, και από την Universal Pictures International και την Metro Goldwyn Mayer στη Βρετανία και τον υπόλοιπο κόσμο στις 9 Απριλίου του 2020.

Ο σκηνοθέτης Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα επιβεβαίωσε την επιστροφή των Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις, Ρόρι Κινίαρ, Λέα Σεϊντού, Μπεν Γουίσοου και Τζέφρι Ράιτ στο βασικό cast και σύστησε την Άνα Ντε Άρμας, τον Ντάλι Μπένσαλα, τον Ντέιβιντ Ντένσικ, την Λασάνα Λιντς, τον Μπίλι Μαγκνουσεν και φυσικά τον Ράμι Μάλεκ, τον φετινό νικητή του Oscar που θα ενσαρκώσει τον κακό. 

 

 

 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

O Μποντ έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί γρήγορα, όταν ο παλιός του φίλος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIA, θα εμφανιστεί ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που έχει πέσει θύμα απαγωγής αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ ότι αναμένονταν και θα οδηγήσει τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού» ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία. 

Η νέα παραγωγή του 007 θα έχει τη βάση της στα Pinewood Studios της Αγγλίας και τα γυρίσματα θα γίνουν στο Λονδίνο, στην Ιταλία, στην Τζαμάικα και τη Νορβηγία. Οι παραγωγοί δήλωσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στην Τζαμάικα με το Bond 25, με την πέμπτη συμμετοχή του Ντάνιελ Κρεγκ στη σειρά ταινιών του 007, εκεί που ο Ίαν Φλέμινγκ δημιούργησε τον εμβληματικό χαρακτήρα, και που γυρίστηκαν το ”Dr No” και το “Ζήσε και Άσε τους Άλλους να Πεθάνουν” (Live And Let Die). 

Το «Spectre», η 24η ταινία του Τζέιμς Μποντ σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία ανοίγοντας στο #1 σε 81 χώρες σε όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους και οι ΗΠΑ, με συνολικές εισπράξεις 880 εκατομμυρίων δολαρίων (στην Ελλάδα έφτασε τα 490.000 εισιτήρια). Η ταινία σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων στην Αγγλία, με το μεγαλύτερο 7ήμερο άνοιγμα (63.8 εκατομμύρια). Το «Skyfall», η 23η ταινία της σειράς, εισέπραξε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως (στην Ελλάδα 580.000 εισιτήρια). 

Οι φανατικοί ας σημειώσουν την ημερομηνία: 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 σε διανομή Tulip Entertainment