The Hustle – Η Κομπίνα

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2019

Διάρκεια: 93 λεπτά 

Είδος: Κωμική Περιπέτεια 

Βαθμολογία: * * * 

Σκηνοθεσία: Chris Addison 

Πρωταγωνιστούν: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Ingrid Oliver, Emma Davies, Dean Norris, Timothy Simons, Rob Delaney και ο Tim Blake Nelson. 

Στη Γαλλική Ριβιέρα ζει μια χλιδάτη ζωή η όμορφη και αριστοκρατική Τζόζεφιν Τσέστερφιλντ. Πίσω όμως από την κοσμοπολίτικη βιτρίνα και το λούσο κρύβεται μια αδίστακτη απατεώνας που ελαφραίνει τις τσέπες των αρσενικών θυμάτων της από χρήμα, διαμάντια και ό,τι άλλο τους βρίσκεται πρόχειρο, με όπλο την ακαταμάχητη γοητεία της και τις ευρηματικές της κομπίνες. Όταν όμως αριβάρει στη Ριβιέρα με πάταγο η μικροαπατεώνας Πένι Ραστ, Αυστραλή, ευτραφής και μάστορας της αρπαχτής, βρισκόμαστε μπροστά σε μια… σύγκρουση συμφερόντων. Επειδή όμως η ισχύς βρίσκεται αναγκαστικά εν τη ενώσει, οι δύο τους θα δημιουργήσουν ένα αταίριαστο ντουέτο με στόχο την περιουσία ενός δισεκατομμυριούχου. 

30 χρόνια μετά τους Απατεώνες και Τζέντλεμεν και 55 μετά τις Ιστορίες του Κρεβατιού, το Χόλιγουντ «ξεσκονίζει» τον διασκεδαστικό μύθο των αταίριαστων απατεώνων και τον σερβίρει στην πρέπουσα σύγχρονη θηλυκή διασκευή, ποντάροντας στο διαχρονικό αξίωμα του «τα ετερώνυμα έλκονται». Και τι ετερώνυμα! Μετωπική σύγκρουση Tifanny’s με Burger King! Όλα είναι θεμελιωδώς διαφορετικά στις δυο πρωταγωνίστριες! Στιλ, ερμηνεία, εξωτερικά γνωρίσματα, κωμικό timing. Όλα αυτά όμως είναι που συνθέτουν ένα αχτύπητο δίδυμο που σερβίρει με άνεση και ακρίβεια τα σπαρταριστά γκαγκ και τους φονικούς διαλόγους του φιλμ.

Σκηνοθετικό ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη για τον Ουαλικής καταγωγής stand-up κωμικό, ηθοποιό και τηλεοπτικό σκηνοθέτη Κρις Άντισον που διευθύνει με μαεστρία ένα κωμικό κοντσέρτο για βιολί Stradivarius και πρώτο τραπέζι πίστα, καταφέρνοντας να τιθασεύσει την πληθωρική προσωπικότητα της Ρέμπελ Γουίλσον σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της μέχρι σήμερα.   

Διασκεδαστικό και κατά διαστήματα καυστικό, επιτέλους ένα φιλμ ιδανικό για τα καλοκαιρινά βράδια που θα αρέσει στο ευρύτερο κοινό, με ή χωρίς καλλιτεχνικές απαιτήσεις. 

Διανομή: Tulip Entertainment 

Στις αίθουσες από 06.06.19