Ο Γιάννης Πλούταρχος υποδέχεται τον Al Bano στην Κέρκυρα

 

Πλησιάζει η μεγάλη βραδιά για το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας και οι πρόβες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. 

Για πρώτη φορά, την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 στις 21:30, ο αγαπημένος Γιάννης Πλούταρχος υποδέχεται στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας τον θρύλο του Ιταλικού τραγουδιού Al Bano ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θα τραγουδήσουν μαζί όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και τραγούδια που όλοι ξέρουμε και έχουμε αγαπήσει. 

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο καθένας ορόσημο στο χώρο της Ελληνικής και Ιταλικής μουσικής βιομηχανίας αντίστοιχα, ενώνουν τις φωνές τους και γεφυρώνουν δύο μουσικούς πολιτισμούς σε μία ιστορική μουσική συνύπαρξη. 

Να θυμίσουμε μόνο ότι η κοινή τους δισκογραφική δουλειά το 2011 πούλησε πάνω από 250.000 δίσκους! Τώρα ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Al Βano συναντιούνται ξανά στην πρώτη τους συναυλία με Ιταλικό αέρα για να μας χαρίσουν μοναδικά τραγούδια γεμάτα αναμνήσεις & συγκίνηση στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας για μία μόνο βραδιά την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019. 

To Grand Magazine βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας της συναυλίας. 

ΙΝΦΟ

Συναυλία Γιάννη Πλούταρχου με guest τον Al Bano 

Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας 

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 

Ώρα έναρξης: 21.30 

ΤΙΜΗ: 25€ 

Προπώληση: 20€ - Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα καταστήματα Public & διαδικτυακά από www.ticketservices.gr  & tickets.public.gr. Τηλεφωνικές αγορές: TICKET SERVICES - τηλ. 2107234567