Bond, James Bond! Έχουμε τον τίτλο της νέας ταινίας!

 

Οι Παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ Μάικλ Τζ. Ουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι ανακοίνωσαν τον επίσημο τίτλο της 25ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ: No Time To Die.   

Η ταινία, που ξεκίνησε πανηγυρικά τα γυρίσματά της τον περασμένο Απρίλιο, βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της παραγωγής, μετά από μια σειρά ατυχίες και εμπόδια που προκάλεσαν (ακριβές) καθυστερήσεις. Είναι μια παραγωγή της EON Productions των Broccoli και των studio της Metro Goldwyn Mayer, με σκηνοθέτη αυτή τη φορά τον Αμερικανό Cary Joji Fukunaga, δημιουργό μεταξύ άλλων του True Detective. Και βέβαια με πρωταγωνιστή και πάλι τον Daniel Craig που επιστρέφει στην πέμπτη του ενσάρκωση του ήρωα του συγγραφέα Ιαν Φλέμινγκ.

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Μπίλι Μάγκνουσεν, Άνα ντε Αρμάς,  Ρόρι Κινίαρ, Ντέιβιντ Ντένσικ, Νταλί Μπενσάλα και βέβαια οι Τζέφρι Ράιτ και Ρέιφ Φάινς. 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

O Μποντ έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί γρήγορα, όταν ο παλιός του φίλος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIA, θα εμφανιστεί ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που έχει πέσει θύμα απαγωγής αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ ότι αναμένονταν και θα οδηγήσει τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού» ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία. 

Η πρεμιέρα του No Time To Die αναμένεται την προσεχή άνοιξη και ειδικότερα στις 2 Απριλίου 2020 (αν όλα πάνε καλά εφεξής) 

Παρακάτω μια σύντομη ματιά στα γυρίσματα