25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου - Νύχτες Πρεμιέρας: Ξεκίνησε η προπώληση

 

Από τις 18 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, η Αθήνα υποδέχεται τη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της, στις αίθουσες: ΔΑΝΑΟΣ (1 & 2), ΙΝΤΕΑΛ (CINE IDEAL), Odeon Opera (1 & 2), ΑΣΤΟΡ, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Παλλάς. 

Οι Νύχτες Πρεμιέρας βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των πιστών και εν δυνάμει θεατών τους ακούγοντας τις επιθυμίες τους, μελετώντας τις προτιμήσεις τους και συμβαδίζοντας με τα μεγάλα Φεστιβάλ του κόσμου. Για τέταρτη χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία με το Viva.gr και παρέχεται η δυνατότητα στο κοινό να προμηθεύεται τα εισιτήριά του για τις προβολές του Φεστιβάλ, ηλεκτρονικά απ’ όπου κι αν βρίσκεται αλλά και από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την πόλη.  

Από 2 Σεπτεμβρίου 2019 θα διατίθενται κάρτες διαρκείας μόνο από το Viva.gr και από 11 Σεπτεμβρίου στις 15:00 θα εξαργυρώνονται τα εισιτήριά για όλες τις ταινίες του Φεστιβάλ. 

α. Είδη Καρτών

Για τους θεατές διατίθενται κάρτες διαρκείας των 5, 10 και 20 προβολών αξίας 25€, 45€ και 70€ αντίστοιχα.  

*BONUS για τις 20άρες Κάρτες Διαρκείας (70 €): Με την επίδειξη της κάρτας αυτής, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν: 

- μία ατομική πρόσκληση για την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα) με την προβολή της βραβευμένης με Χρυσό Φοίνικα ταινίας «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο 

- μία διπλή πρόσκληση για την πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Η Καρδερίνα» του Τζον Κρόουλι, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στον κινηματογράφο Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46) στις 21:45. 

β. Προπώληση

Η προπώληση για τις κάρτες διαρκείας ξεκίνησε την Δευτέρα 2/9 στις 12:00: 

-       Διαδικτυακά, στο viva.gr και

-       στο Δίκτυο Καταστημάτων Viva (με κάρτα και μετρητά): EKO, ΒP, METRO & My Market, Shell, SEVEN SPOTS, RELOAD, MEDIA MARKT, Ευριπίδης.  

 γ. Πώληση

- από την Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 (μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων καρτών) κάρτες θα πωλούνται επιπλέον ΚΑΙ στο Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ, στο κτήριο του Μητροπολιτικού  Κολεγίου (Ακαδημίας 42), ΜΟΝΟ με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από τις 11.00 έως και τις 18.00.  

Με την χρήση μοναδικού κωδικού, ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να εκδίδει τα εισιτήρια για τις προβολές της επιλογής του τόσο ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr όσο και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης, για όποια προβολή επιθυμεί ανεξάρτητα από μέρα και ώρα προβολής. (Εξαίρεση αποτελούν οι προβολές / τελετές έναρξης και λήξης) 

-  από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου (εκτός από τα παραπάνω σημεία και τρόπους πληρωμής) κάρτες θα πωλούνται ΚΑΙ στις συνεργαζόμενες Αίθουσες του Φεστιβάλ, με μετρητά και χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας : Δαναός 1 & 2 (Κηφισίας και Πανόρμου), Όπερα 1 & 2 (Ακαδημίας 57), Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46), ΑΣΤΟΡ (Σταδίου 28 (είσοδος εντός στοάς Κοραή) Το ωράριο λειτουργείας των ταμείων των παραπάνω κινηματογράφων θα ανακοινωθεί σύντομα.  

*Σε όσους αγοράσουν κάρτα διαρκείας μέσω διαδικτύου δίνεται η δυνατότητα με την επίδειξη της απόδειξης συναλλαγής (κωδικού), να τυπωθεί πλαστική κάρτα του φεστιβάλ με το όνομά τους, μόνο από το Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ στο Μητροπολιτικό Κολέγιο, τις ώρες λειτουργίας του γραφείου. 

**Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας (των 5, 10 ή 20 προβολών) έχουν δικαίωμα να εξαργυρώσουν τις προβολές τους σε μηδενικά εισιτήρια από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 15:00 και για όποια προβολή με εισιτήριο επιθυμούν ανεξάρτητα από ημέρα και ώρα (εξαίρεση αποτελούν οι προβολές / τελετές έναρξης και λήξης). 

*** Οι κάρτες διαρκείας μπορούν να εξαργυρώσουν όσα εισιτήρια επιθυμούν από την κάρτα τους στην ίδια προβολή. 

δ. Κράτηση

Τηλεφωνικές κρατήσεις καρτών διαρκείας για αγορά με μετρητά από φυσικό σημείο πώλησης μπορούν να γίνουν έως και για 24 ώρες.  

Το φετινό πλήρες πρόγραμμα του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα ανακοινωθεί στη Συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στον πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Η επετειακή 25η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019 και το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. 

Το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Έργο: «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 25ΟΥ ΚΑΙ 26ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ (2019 ΚΑΙ 2020)». Κωδικός ΠΔΕ: 2018ΣΕ01400015. 

Ακολουθήστε το Φεστιβάλ στο Facebook  / Twitter  / Instagram 

Για περισσότερα www.cinemagazine.gr| www.aiff.gr