ΤΙ ΝΑ πρωτοΠΟΥΜΕ ΤΙ

 

....ΤΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ, ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ; ... ήταν μια φορά κι έναν καιρό......

Η υπέροχη Λένα και οι φίλοι της είναι έτοιμοι να παραδώσουν ένα... ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΛΦΕΖ με μερικά από τα πιο ωραία και αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη των μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ! 

Όσοι έχουν παρακολουθήσει παλιότερες εμφανίσεις της Λένας Φίλιππα και του Γιάννη Μπέκα γνωρίζουν πολύ καλά για πόσο υψηλό επίπεδο μουσικού πολιτισμού και γνήσιας ψυχαγωγίας μιλάμε. Οι υπόλοιποι είναι καιρός να τους ανακαλύψουν κα να τραγουδήσουν κι αυτοί μαζί τους. 

Η Λένα Φίλιππα στο τραγούδι, ο Γιάννης Μπέκας κιθάρα και τραγούδι, ο Στέλιος Τζανετής μπουζούκι τραγούδι και ο Σπύρος Παγιάτης στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο, αυτή τη μοναδική βραδιά θα ερμηνεύσουν πολλές από τις πιο σημαντικές κι αγαπημένες τους επιτυχίες του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, από το ντεμπούτο του στην δισκογραφία το 1972, τότε που κάνει την εμφάνιση του ως συνθέτης με τον δίσκο 4 – 5 – 3, έως και σήμερα.

Θα ακουστούν τραγούδια που σφράγισαν με την ερμηνεία τους κορυφαίοι Έλληνες ερμηνευτές, όπως η Νάνα Μούσχουρη, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Πάριος η Βίκυ Μοσχολιού, ο Σταμάτης Κόκοτας αλλά και νεότεροι όπως ο Mιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και μουσικές από τον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση.

Και αυτή τη φορά η βραδιά θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις διατάξεις του Νόμου για το Κάπνισμα. Γιατί υπάρχουν και αυτοί (και είναι πολλοί) που θέλουν να απολαύσουν τη μουσική χωρίς πέπλα καπνού. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Λένα Φίλιππα τραγούδι,

Γιάννης Μπέκας τραγούδι κιθάρα,

Στέλιος Τζανετής μπουζούκι τραγούδι

Σπύρος Παγιάτης : ενορχήστρωση, πιάνο 

ΙΝΦΟ

ΤΙ ΝΑ πρωτοΠΟΥΜΕ ΤΙ...

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στις 21.30 στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus

Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

Γενική Είσοδος: 7 €

Πληροφορίες-Κρατήσεις:2108824383