Όσα δεν φτάνει μια βραδιά τα κάνει μελωδία

 

Όποιος δεν έχει απολαύσει μια από τις μαγικές μελωδικές βραδιές που χαρίζει στο αφοσιωμένο κοινό της η μοναδική Λένα Φίλιππα απλά…χάνει. Όπως χάνει κι όποιος δεν έχει απολαύσει επί το έργον τον άνθρωπο-ορχήστρα Γιώργο Τσοκάνη ! 

Αφορμή για τη νέα τους μελωδική συνάντηση, που σηματοδοτεί και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η ατμόσφαιρα της θαλπωρής του χειμώνα στον αγαπημένο χώρο του ΙΛΙΟΝ Plus. 

Ένα πρόγραμμα-αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι πολλών αγαπημένων συνθετών θα μας θυμίσει κρυμμένα διαμάντια περασμένων χρόνων, τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα στη μνήμη και στις καρδιές μας. 

Στη συνέχεια, μια μουσική περιπλάνηση στο μαγευτικό χώρο του Μιούζικαλ με πολυαγαπημένες διαχρονικές μελωδίες και θεατρικές πινελιές από τα αριστουργήματα του μουσικού θεάτρου και κινηματογράφου. Ιστορίες αγάπης, πάθους, τόλμης, ανθρωπιάς, που άλλοτε συγκινούν και άλλοτε συγκλονίζουν.  

Ο πιανίστας Γιώργος Τσοκάνης θα συνοδεύσει τη Λένα Φίλιππα στην περιπλάνησή της αυτή, ζωντανεύοντας μουσικά τις συναρπαστικές ιστορίες των ηρώων κάθε έργου. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Λένα Φίλιππα τραγούδι,

Γιώργος Τσοκάνης: ενορχήστρωση, πιάνο 

ΙΝΦΟ

Όσα δεν φτάνει μια βραδιά τα κάνει μελωδία

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 στις 21.30 στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus

Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

Γενική Είσοδος: 7 €

Πληροφορίες-Κρατήσεις:2108824383