Τελετή Απονομής Βραβείων OSCAR με οικοδεσπότη τις Νύχτες Πρεμιέρας

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας σε συνεργασία με την COSMOTE TV, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του θεσμού στην Ελλάδα, προσκαλούν τους σινεφίλ στην πιο σημαντική νύχτα της κινηματογραφικής σεζόν, την 92η Τελετή Απονομής των βραβείων OSCAR.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου φοράμε κάτι λαμπερό ή άνετο και δίνουμε ραντεβού στον ΔΑΝΑΟ από τις 23:00. Διαγωνισμοί με δώρα και μικρές εκπλήξεις θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό όλο το βράδυ. 

Η αίθουσα 1 του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ ανοίγει στις 23:00, με την εκπομπή OSCARS’ Night, να μας βάζει στο κλίμα της λαμπερής βραδιάς. Ο κριτικός κινηματογράφου και συντονιστής της εκπομπής Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα βρίσκεται στο στούντιο της COSMOTE TV για προβλέψεις νικητών και ζωντανές συνδέσεις με το κόκκινο χαλί των OSCAR. Εκεί θα βρίσκεται ο απεσταλμένος της COSMOTE TV, Γιώργος Σατσίδης, για να καταγράψει όλα όσα συμβαίνουν.

Στις 03:00, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής απευθείας από το Λος Άντζελες. 

Στα διαλείμματα της Τελετής Απονομής, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, Λουκάς Κατσίκας, θα σχολιάζουν τους νικητές και θα δίνουν τα τελευταία προγνωστικά από το στούντιο της COSMOTE TV. 

ΙΝΦΟ

Μια λαμπερή βραδιά  από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας σε συνεργασία με την COSMOTE TV, στον ΔΑΝΑΟ 

Ώρα Προσέλευσης / εκπομπή OSCARS’ Night: 23:00

Red Carpet Live: 01:30

Έναρξη Τελετής Απονομής: 03:00 

Κινηματογράφος Δαναός (Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι, Μετρό Πανόρμου)

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις (Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφτείτε τα site www.cinemagazine.gr και www.aiff.gr και τις σελίδες του Φεστιβάλ στα social media: Facebook, Instagram, Twitter).