Mission Impossible: Ghost Protocol

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2011

Διάρκεια: 132 λεπτά.

Είδος: Περιπέτεια Κατασκοπείας

Σκηνοθεσία: Brad Bird

Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Josh Holloway, Paula Patton, Anil Kapoor, Tom Wilkinson, Michael Nykvist, Vladimir Mashkov, Samuli Edelmann, Ivan Shvedoff, Lea Seydoux, Miraj Grbic, Ving Rhames.

Υπόθεση: Την ώρα που ο Ήθαν Χαντ και η ομάδα του βρίσκονται στη μέση μυστικής αποστολής στη Μόσχα, το Κρεμλίνο ανατινάζεται από μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων και η Ρωσική κυβέρνηση θεωρεί την επίθεση ως «πράξη ακήρυκτου πολέμου».  Το IMF βρίσκεται αυτομάτως κατηγορούμενο και η Αμερικανική Κυβέρνηση το αποκηρύσσει επίσημα με τον Πρόεδρο ωστόσο να  θέτει σε εφαρμογή το Πρωτόκολλο Φάντασμα, μια μυστική ανεπίσημη αποστολή του IMF χωρίς καμιά βοήθεια ή κάλυψη: ο Ίθαν πρέπει αφενός να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να αποκαταστήσει το όνομα της ομάδας του και αφετέρου να αποτρέψει μια νέα επίθεση. Έτσι, ξεκινά άλλη μια επικίνδυνη αποστολή με επικεφαλής τον ευέλικτο πράκτορα και με κάποιους άλλους, επίσης αποκηρυγμένους από το IMF, πράκτορες στο πλευρό του με όχι και τόσο εμφανή κίνητρα.

Χαμός στην υφήλιο ξανά, με τον Τομ Κρουζ να κρατά τη μπαγκέτα του διευθυντή ορχήστρας μαζικών και διασκεδαστικών καταστροφών. Ένταση, θέαμα και τρελό κέφι από τον πολυβραβευμένο δημιουργό κινούμενων σχεδίων Μπραντ Μπερντ (Οι Απίθανοι, Ρατατούης) στην πρώτη του ταινία live action.

Διανομή: UIP

Στις αίθουσες από 15.12.11