Moby Dick: Συνεχίζεται με ενισχυμένα μέτρα προστασίας του κοινού

 

Δύσκολοι καιροί για υπερθεάματα και χώρους μαζικής διασκέδασης αλλά οι Θεατρικές Σκηνές και το Onassis Culture δηλώνουν ήδη την ετοιμότητά τους και την προσαρμογή των παραστάσεων του πολυαναμενόμενου Moby Dick στις νέες έκτακτες συνθήκες. 

Παρατίθεται η σχετική σημερινή ανακοίνωση: 

«Το Θέατρο Παλλάς τηρώντας απόλυτα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 επιβεβαιώνει ότι θα τηρήσει τον περιορισμό των 1.000 ατόμων που τέθηκε από την Επιτροπή Αντιμετώπισης Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, έχοντας ήδη προσαρμόσει ανάλογα τις διαθέσιμες στο κοινό θέσεις. 

Επιπλέον, παρότι πάντοτε είναι εναρμονισμένο με αυστηρούς κανόνες υγιεινής, έχει προχωρήσει σε περαιτέρω ειδικές ενέργειες. Συγκεκριμένα, το σύνολο των χώρων και επιφανειών του θεάτρου με τις οποίες έρχονται σε επαφή οι θεατές, απολυμαίνονται καθημερινά, με αυξημένη μάλιστα συχνότητα, με ειδικά καθαριστικά. Περαιτέρω, στους χώρους του θεάτρου έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός αντισηπτικών υγρών, προς χρήση των θεατών. Τέλος, ενημερώνουμε ότι στο θέατρο Παλλάς λειτουργεί σύστημα νωπού αέρα, που διασφαλίζει τον εξαερισμό της αίθουσας και την εισαγωγή φρέσκου αέρα στον χώρο». 

Το πιο αναμενόμενο υπερθέαμα της πόλης, το έργο του Δημήτρη Παπαδημητρίου που μετατρέπει σε Musical υπερθέαμα ένα κλασσικό αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας,  ήδη έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους πρώτους θεατές. 

Περισσότερα για το έργο εδώ 

ΙΝΦΟ

MOBY DICK 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 19.00

Παρασκευή και Σάββατο στις 20.00

Διάρκεια παράστασης: 190 λεπτά (με ένα διάλειμμα) 

Τιμές Εισιτηρίων από 15-80 € 

Για ομαδικές κρατήσεις εισιτηρίων στο 210-3639343 (εσωτ. 2)

Η Προπώληση έχει ξεκινήσει μέσω www.viva.gr 

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

Τηλ.2103213100

www.theatrikesskines.gr

[email protected]

Διεύθυνση Επικοινωνίας-Προβολή:

Onassis Culture Media Office: Τηλ: 2130178057 & 2130178059, mail: [email protected]

Μαργαρίτα Δρούτσα, τηλ: 6942065888, mail: [email protected]