Puss in Boots - Γάτος Σπιρουνάτος (3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2011

Διάρκεια: 90 λεπτά

Είδος: Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Chris Miller

Με τις φωνές των: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Gallifianakis, Billy Bob Thornton, Amy Sidaris, Constance Marie, Guillermo Del Toro, Chris Miller, Mike Mitchell.

Υπόθεση: Χρόνια πριν συναντηθεί με το Shrek και τον ακόλουθό του Donkey, ο αξιολάτρευτος αλλά παμπόνηρος Puss In Boots είχε τα δικά του κατορθώματα που μας διηγείται αυτή η παράπλευρη στη σειρά των Shrek ταινία της Dreamworks. Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος γατούλης χρήζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του γιατί, μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά είναι καιρός να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάνε και  η σκούφια του αλλά και οι μπότες του. Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του χαριτωμένου αλλά παμπόνηρου ψιψίνου που εδώ αποπειράται με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να αποφύγει τα βέλη του έρωτα βρίσκοντας το μάστορή του από τη γλυκιά αλλά ατρόμητη Κίτι.

Τρισδιάστατα κυνηγητά και αιλουροειδείς ανατροπές για ανήλικα και ενήλικα παιδιά στο δρόμο για το Βασίλειο του Σρεκ. Πως είναι το παραμύθι του Περώ? Καμία σχέση… Η φωνή του Μπελ Αντόνιο υπνωτίζει και η Σάλμα Χάγεκ είναι γερή αντίπαλος. Στη σκηνοθεσία αυτή τη φορά βρίσκουμε τον Κρις Μίλερ, δημιουργό του "Shrek The Third".

Διανομή: UIP

Στις αίθουσες από 22.12.11.