Ο Τάσος Πέτσας επανακάμπτει δριμύτερος και…Humane

 

Ο μελαγχολικός Ιππότης των ηλεκτρονικών ήχων, πρόσφατα βραβευμένος από τα Αμερικάνικα Global Music Awards, ο δημιουργός του Mother of Mine Τάσος Πέτσας (aka Tasos P.)  δηλώνει και πάλι παρών με νέο digital single !

Από τις 26/06 είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το νέο του τραγούδι με τίτλο «Humane (Peace & Love)» με τη συμμετοχή στα φωνητικά της Γαλλίδας Ny Aina.

Ένα τραγούδι σε διαφορετικό ύφος από ότι τον είχαμε συνηθίσει, εμπνευσμένο από το θάνατο του Αφρομερικανού George Floyd στη Μινεσότα στις 25 Μαΐου.

Ο δημιουργός πριν από δύο μήνες με αφορμή την παγκόσμια καραντίνα, μάς είχε παρουσιάσει το επιτυχημένο ηλεκτρονικό μελαγχολικό κομμάτι «Isolated». Αυτή τη φορά συνθέτει ένα R&B Neo-Soul track που σε συνδυασμό με τους αγγλογαλλικούς  στίχους που ο ίδιος έγραψε και την ιδιαίτερη ερμηνεία της τραγουδίστριας Ny Aina, επιχειρεί να περάσει το δικό του μήνυμα για την ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους και την πίστη στις πανανθρώπινες και διαχρονικές αξίες της ειρήνης και της αγάπης. Όπως εξάλλου αναφέρουν και οι στίχοι  «It’s Peace that we need/It’s Love that we need/ Since we are all born the same…Humane»

Πρόκειται για το 16ο digital single του Τάσου Πέτσα που φέτος το καλοκαίρι κλείνει πέντε χρόνια δισκογραφικής καριέρας. Μια καριέρα που με το ταλέντο του κατάφερε να απογειώσει σε διεθνή επίπεδα, μόνος ανάμεσα στα θηρία της show business. Ένα υπέροχο, εθιστικό τραγούδι που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και συνοδεύεται από ένα «συμβολικό» μαυρόασπρο εξώφυλλο.

Δείτε (και ξαναδείτε) παρακάτω το animated lyric video clip

Να θυμίσουμε ότι ο Τάσος έχει ακολουθήσει μουσικές σπουδές synthesizer και μαθήματα φωνητικής ενώ παράλληλα αποφοίτησε από την Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μουσική πορεία του ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια ως δημιουργού instrumental μουσικής, κάνοντας αισθητή την παρουσία του, τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Περισσότερα στα παρακάτω link

Facebook Profile:  https://www.facebook.com/officialtasosp

YouTubeChannel : https://www.youtube.com/channel/UC90enwVokVgbLYbAJWF6Oww