Cinema Alive στο Ο.Α.Κ.Α.: Αναβολή Συναυλίας και Ραντεβού τον Σεπτέμβριο

 

Μετά την αιφνίδια αναβολή της προγραμματισμένης για τις 3/8 συναυλίας 80s party στο ΟΑΚΑ οι υπεύθυνοι διοργανωτές του Cinema Alive εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση.

«Mε αίσθημα ευθύνης και επιδεικνύοντας ευαισθησία στις συστάσεις των αρμοδίων φορέων (ΕΟΔΥ και αστυνομίας) ανακοινώσαμε χθες το απόγευμα εκτάκτως από τα επίσημα κανάλια μας (site & social media) την αναβολή της συναυλίας 80s party με τους Κώστα Μπίγαλη, Πωλίνα και Μαντώ που ήταν προγραμματισμένη για τις 3/8. 

Ως παραγωγή όλο το δίμηνο της λειτουργίας μας έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθούμε πιστά τα πρωτόκολλα ασφαλείας της Πολιτικής Προστασίας, οπότε η αναβολή της συγκεκριμένης συναυλίας έγινε με αποκλειστκό γνώμονα την ασφάλεια κοινού και καλλιτεχνών. Με αυτόν τον τρόπο μέσα στο γενικότερο κλίμα της ολοένα  αυξανόμενης διάδοσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, και ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την ανάγκη αποφυγής κοντινών επαφών συμβάλλουμε στην πρόληψη τυχόν διάδοσης του.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για τον Σεπτέμβρη μετά το ήδη προγραμματισμένο  καλοκαιρινό μας διάλειμμα.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία που αναβάλλεται ισχύουν κανονικά για την επόμενη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας μας (site & social media).

Stay tuned.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία».

Εμείς με τη σειρά μας, ευχόμαστε σε όλους καλύτερο φθινόπωρο…

Περισσότερες πληροφορίες στα site  & social media του Cinema Alive

Site: www.driveincinema.gr

Facebook: cinema alive

Instagram: cinemaalive

www.cinemaalive.org