New Faces | Singers - Nely Vanessa

Η Nely Vanessa ήρθε στην Ελλάδα από το Pitești της Ρουμανίας απ' όπου και κατάγεται. Ζει μόνιμα στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Έγινε γνωστή από reality show και υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό σε αυτό που αγαπάει πραγματικά. Η πρώτη της δουλειά έχει ήδη κυκλοφορήσει και είναι το maxi single "Firestarter" με παραγωγό τον Dony & the kid. Καλέσαμε τη Nely στα studios του περιοδικού και εκτός από τις απαντήσεις που μας έδωσε μας αφόπλισε με την εκρηκτική της εμφάνιση.

1. Πως αποφάσισες να γίνεις τραγουδίστρια;

Αγαπώ από μικρή το τραγούδι αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά. Μετά την εμφάνισή μου στο Greek Idol και την πρόκρισή μου στους 30 κατάλαβα ότι αν προσπαθήσω ουσιαστικά μπορώ να τα καταφέρω. Έτσι λοιπόν τώρα βρίσκομαι στο τραγούδι και τη μουσική επαγγελματικά.

2. Υπάρχει κάποιος στην οικογένειά σου που ασχολείται με τη μουσική;

Μόνο ο παππούς μου ασχολείται, παίζει καταπληκτικό βιολί και κιθάρα.

3. Εσύ παίζεις κάποιο μουσικό όργανο;

Δυστυχώς όχι, και νομίζω ότι δε θα τα καταφέρω να παίξω κάποτε κάποιο όργανο. Πιστεύω ότι πρέπει να έχεις χάρισμα και αυτό φαίνεται σε πού μικρή ηλικία.

4. Γράφεις στοίχους;

Έχω γράψει κατά καιρούς κάποιους στίχους, οι οποίοι μένουν στο συρτάρι όμως γιατί δεν είναι ολοκληρωμένοι. Νομίζω ότι αν χρειαστεί και νιώσω έτοιμη και σίγουρη θα το κάνω σίγουρα στο μέλλον.

5. Ποιό είδος μουσικής σε εκφράζει περισσότερο και ποιος καλλιτέχνης σε εμπνέει;

Μ' αρέσει πολύ η Pop και η Dance μουσική, δύσκολα μπορώ να ακούσω κάτι άλλο. Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια είναι η Rihanna.

6. Με τι τραγούδια ξεκίνησες να δοκιμάζεις τη φωνή σου;

Ξεκίνησα με κλασική από πολύ μικρή, στο σχολείο ήμουν στη χορωδία και εκεί έκανα πολλά μαθήματα.

7. Αν δεν ήσουν τραγουδίστρια με τι θα σου άρεσε να ασχοληθείς;

Ασχολούμαι παράλληλα και με το modeling αλλά αυτό που θα ακολουθούσα ευχαρίστως είναι ο χορός. Ευτυχώς με το τραγούδι μπορώ κατά κάποιο τρόπο να το κάνω.

8. Διασκεδάζεις με τη μουσική ή το βλέπεις μόνο επαγγελματικά;

Δε διασκεδάζω απλά, τη λατρεύω και είμαι σίγουρη ότι δεν μπορώ χωρίς αυτή. Η στιγμή που βρίσκομαι στη σκηνή δε συγκρίνεται με καμία άλλη


Ακούστε το νέο τραγούδι της Nely Vanessa "Firestarter" που κυκλοφορεί στο Youtube και δείτε τη φωτογράφιση στα studios του GRAND.

 

Photographer: Nick Zacharopoulos

Model: Nely Vanesa

Hair styling & Make up artist:: Thenia Kourti

Assistant: Stelios Orfanidis

Location: Alfa Zita Studios

Συνέντευξη: Alfa Zita Team

 

Elegance Models Agency

Βουτάδων 60, Γκάζι

Τηλέφωνο: +30 210 3412790