Σκηνές από ένα γάμο: Μια μόνο παράσταση την 4/9/20

 

Η παράσταση που προκάλεσε αίσθηση για δύο χρονιές, έρχεται στην Αττική για μία μόνο παράσταση, στο Άλσος Νέας Σμύρνης, στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00, στο πλαίσιο των Ιωνικών Γιορτών 2020.

Ο Αντώνης Λουδάρος υπογράφει τη σκηνοθεσία  στο βραβευμένο αριστούργημα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν «Σκηνές από έναν γάμο» ερμηνεύοντας ταυτόχρονα τον Γιόχαν ενώ τη Μαριάννα ερμηνεύει η Παυλίνα Χαρέλα. 

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα ζευγάρι, μια ιστορία είκοσι χρόνων. Υπάρχει άραγε η τέλεια σχέση; Ο Γιόχαν και Μαριάννα είναι –φαινομενικά τουλάχιστον- το τέλειο ζευγάρι. Κι όμως μια ματιά, μια παύση, μια μισοτελειωμένη φράση, μια αδιόρατη κίνηση ίσως μαρτυρούν ένα χάσμα. Τι θα συμβεί όταν αυτό το χάσμα έρθει στο φως; 

Η κλασική ταινία του Μπέργκμαν “Σκηνές από έναν γάμο” έχει τιμηθεί με βραβείο καλύτερης ταινίας στις Χρυσές Σφαίρες, με βραβεία καλύτερης ταινίας και σεναρίου από την Εθνική Ένωση Κριτικών των ΗΠΑ (NSFC) και χάρισε στην Λιβ Ούλμαν πολλά βραβεία και υποψηφιότητες για την ερμηνεία της. 

Το έργο παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Ατζέντη Josef Weinberger Limited, Λονδίνο, για λογαριασμό του Ιδρύματος Ingmar Bergman.  

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωτότυπο κείμενο: Ingmar Bergman

Μετάφραση- Διασκευή : Αντώνης Λουδάρος

Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος

Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου

Κοστούμια : Ελένη Μπλέτσα

Κινησιολογία: Ελένη Χρυσομάλλη

Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης

Βοηθός σκηνοθέτη: Τάσος Κοντόγιωργας

Οργάνωση Παραγωγής: Κρίτωνας Ζαχαριάδης

Συν σχεδιασμός αφίσας Άρης Σομπότης 

Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Νταίζη Λεμπέση  τηλ.6908502631, email [email protected] 

Το τραγούδι της παράστασης  « Αποκάλυψη η αγάπη » ερμηνεύει η Βίκυ Καρατζογλου, σε μουσική του Στέφανου Κόκκαλη και στίχους της Ρεβέκκας  Ρούσση. 

Ερμηνεύουν: Αντώνης Λουδάρος, Παυλίνα Χαρέλα 

ΙΝΦΟ

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΟ 

Παρασκευή 4/9/20 στις 21.00 Άλσος Νέας Σμύρνης 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ / ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 8 € / ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ - ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ: 5 €

Οι Ιωνικές Γιορτές, από τα λίγα φεστιβάλ της Αθήνας που θα διεξαχθούν φέτος κανονικά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό που ορίζονται από την Πολιτεία, ξεκινούν στο ‘Αλσος Νέας Σμύρνης στις 23 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 30 Σεπτεμβρίου, με 40 νύχτες πολιτισμού και καθημερινή εναλλαγή προγράμματος. 

ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Ελ. Βενιζέλου 16

Ν. Σμύρνη

Τηλ. Επικ. 2132025922,924, 2109310408

email: [email protected]  

Περισσότερα για το πρόγραμμα των ΙΩΝΙΚΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

ΕΔΩ