Food Truck: ασφάλεια και ποιότητα

 

Είναι βράδι και η παρέα πεινάει. Κάποιος ρίχνει την ιδέα: Να πάρουμε από το Food Truck; Όλοι έχουν ακούσει κάποια στιγμή αυτές τις δύο μαγικές λέξεις που μεταφράζονται σε ποιοτικό street food. To Food Truck που εμπνεύστηκε και δημιούργησε πριν από λίγα χρόνια ο αστροφυσικός Γιώργος Γληνός, είναι η κινητή καντίνα που χρησιμοποιεί αποκλειστικά ποιοτικά τοπικά υλικά και προσφέρει υψηλής ποιότητας street food εμπνευσμένο από τις αγορές της Ανατολής. Φήμη και βραβεία συνοδεύουν την ιδιαίτερη αυτή καντίνα στην κατά καιρούς περιπλάνηση της στις γειτονιές της πόλης.

Σήμερα στην εποχή των περιορισμών λόγω του κορωνοϊού και της υγειονομικής κρίσης, το Food Truck συνεργαζόμενο με την πλατφόρμα Wolt προσφέρει και delivery από την Καλλιθέα αλλά και από τη γνωστή του θέση στην οδό Πειραιώς 67 στον Ταύρο.

Οι διάσημοι γκιουζλεμέδες (και όχι μόνο) μπορούν να γίνουν delivery από το κέντρο της Αθήνας μέχρι και το κέντρο του Πειραιά και από τη Νέα Σμύρνη μέχρι το Γκάζι. Επίσης κι όπου αλλού έχει παρουσία η Wolt Greece και το efood, με μια συμβολική έξτρα χρέωση.

Το μενού φυσικά έχει επεκταθεί και σε σαλάτες, μονοποικιλακό καφέ 100% arabica, φρεσκοστυμμένα πορτοκάλια από το Ναύπλιο. σάντουιτς, burritos & burgers.

Υπάρχει επίσης κουπόνι γνωριμίας wolt.com με το οποίο παρέχεται €5 ευρώ δώρο στην πρώτη παραγγελία από €6 και πάνω! Απλά δίνουμε τον κωδικό στο στάδιο της πληρωμής: foodtruck5

ΙΝΦΟ

FOOD TRUCK

Παραγγελία γίνεται είτε μέσα από το web είτε από την εφαρμογή της Wolt και του Efood αλλά και απευθείας από το Instagram!

Food Truck Kallithea

https://wolt.com/el/grc/athens/restaurant/food-truck

Food Truck Pireos

https://wolt.com/el/grc/athens/restaurant/food-truck-3

Ο Γιώργος Γληνός, ψυχή του Food Truck, μας καλεί αφού παραγγείλουμε να γράψουμε μια κριτική που το Food Truck χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε μετά από την φάπα της υγειονομικής κρίσης!