61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Συνεργασία με τη Φίνος Φιλμ

 

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συνεργάζεται για πρώτη φορά φέτος με τη Φίνος Φιλμ, η οποία, σε μια περίοδο που το δεύτερο κύμα της πανδημίας δοκιμάζει τους ανθρώπους του σινεμά, στηρίζει την εγχώρια παραγωγή με ένα βραβείο σε ελληνικό πρότζεκτ του Crossroads Co-production Forum της Αγοράς του ΦΚΘ. 

Ειδικότερα, η Φίνος Φιλμ χορηγεί βραβείο ύψους 3.000 ευρώ σε ένα ελληνικό κινηματογραφικό σχέδιο που συμμετέχει στο Crossroads Co-production Forum της Αγοράς, η οποία θα διεξαχθεί online. Φέτος, θα παρουσιαστούν έξι (6) ελληνικά και ένα (1) κυπριακό πρότζεκτ στο στάδιο της προ-παραγωγής και οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν τα επόμενα βήματά τους με διεθνείς παραγωγούς, εκπρόσωπους πωλήσεων και φεστιβάλ. 

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η αγαπημένη κωμωδία του Ντίνου Δημόπουλου «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια» θα είναι διαθέσιμη στο online 61o Φεστιβάλ μετά από παραχώρηση της Φίνος Φιλμ. Η εμβληματική κωμωδία του Ντίνου Δημόπουλου θα προβληθεί με προδιαγραφές προσβασιμότητας την Κυριακή 8 Νοεμβρίου μέσω της online πλατφόρμας του Φεστιβάλ, σε συνεργασία με την Alpha Bank, χορηγό προσβασιμότητας της διοργάνωσης. 

Του χρόνου ραντεβού και πάλι στη Θεσσαλονίκη και στις αίθουσες του Φεστιβάλ.