Με τη σιωπή: online streaming μιας ιστορικής παράστασης

 

Οι θεατρικές επιχειρήσεις Λεμπέση  θα παρουσιάσουν μέσω worldwide online  streaming, την Παρασκευή 15.1, το Σάββατο 16.1 και την Κυριακή 17.1 και ώρα 20.00, την βραβευμένη θεατρική παράσταση Με τη Σιωπή του Αλεχάντρο Κασόνα, που χάρισε στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου το πρώτο Βραβείο γυναικείας ερμηνείας στα βραβεία Αθηνοράματος και στον Προμηθέα Αλειφερόπουλο την πρώτη του υποψηγιότητα ως Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού. Η παράσταση που ενθουσίασε  το κοινό και υμνήθηκε από τους κριτικούς, παίχτηκε για δύο χρόνια στο θέατρο Βεάκη (2006 – 2008 ) αλλά και στην Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη και ήταν κάθε μέρα sold out.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο του Αλεχάντρο Κασόνα διαδραματίζεται στο σπίτι που το λένε «τα εφτά μπαλκόνια», αρχοντικό πλούσιων κτηματιών. Είναι ένα μεταφυσικό παραμύθι, με πρωταγωνίστρια την  ανύπαντρη Ελισέα, που περιμένει τον αρραβωνιαστικό της να γυρίσει από την Αμερική και που ζει περισσότερο στο μαγικό δωμάτιο της φαντασίας της παρά στην πραγματικότητα, αφήνοντας τον ρεαλιστικό χρόνο να περνάει μένοντας στο παρελθόν. Σε αυτό της το ταξίδι παρέα θα της κάνει ένα αυτιστικό παιδί, ο ανιψιός της. Το έργο σπάει τα όρια της στενής πραγματικότητας και μας φέρνει αντιμέτωπους με το εξωπραγματικό, μιλάει για την διαφορετικότητα, τη σημασία των λέξεων και των εννοιών για έναν άλλο κόσμο, που κατακλύζεται από σιωπές αλλά και ήχους.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διασκευή – Σκηνοθεσία : Νίκος Καραγέωργος

Σκηνικά – Κοστούμια : Χριστίνα Κωστέα

Φωτισμοί : Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Μουσική : Πάνος  Δορμπαράκης

Μουσική επιμέλεια – Συνθέσεις ήχων : Δημήτρης Ιατρόπουλος

Τηλεσκηνοθεσία: Κυριάκος Καλαματιανός

Τρέιλερ παράστασης : Μιχαήλ Μαυρομούστακος

Φωτογραφίες : Αλέξανδρος Ησαίας

Επικοινωνία και προβολή της παράστασης: Νταίζη Λεμπέση | τηλέφωνο επικοινωνίας 6908502631 | email [email protected]

Πρωταγωνιστούν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Κώστας Αρζόγλου, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Άννα Μονογιού, Σταυριάνα Πανδή, Ειρήνη Ράπτη, Σταύρος Μοίρας, Ελένη Αποστολοπούλου.

ΙΝΦΟ

«ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ»

ONLINE STREAMING - WORLDWIDE

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

10€

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

120 λεπτά

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ:

Από τις 20:00

Η είσοδος στη σελίδα προβολής της παράστασης μπορεί να πραγματοποιηθεί επί ένα 4ωρο από την ώρα έναρξης. Μετά το 4ωρο το login θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο.

Προπώληση εισιτηρίων online:

https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/me-ti-siopi/