Ολοκληρώθηκε η δωρεά και τοποθέτηση δύο κλινών Μ.Ε.Θ. στο Νοσοκομείο Μεταξά

 

Photo 1 : Χαράλαμπος Τουμπέκης - Διοικητής του νοσοκομείου, Γιάννης Πάριος, Μαργαρίτα Μάτσα - Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS EMI/UNIVERSAL,  Δημήτρης Παπαδάτος - Διευθυντής πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας  ΜΕΒΓΑΛ, Σαράντης Ευσταθόπουλος – Υποδιοικητής του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ και Βαγγέλης Σπάρταλης - Γενικός Διευθυντής Oμίλου Real Group.

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ δύο κλίνες Μ.Ε.Θ., δωρεά των Γιάννη Πάριου – ΜΕΒΓΑΛ – MINOS EMI/UNIVERSAL – REAL NEWS - E.Δ.Ε.Μ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός από τον πολυαγαπημένο ερμηνευτή, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS EMI/UNIVERSAL κ. Μαργαρίτα Μάτσα, ο Διευθυντής πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της ΜΕΒΓΑΛ κ. Δημήτρης Παπαδάτος, ο Γενικός Διευθυντής του Oμίλου Real Group κ. Βαγγέλης Σπάρταλης καθώς και οι κ.κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης και Σαράντης Ευσταθόπουλος, Διοικητής και Υποδιοικητής του Νοσοκομείου αντίστοιχα.

Με τις ευχές όλων για υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας και χαιρετισμούς για την ευγενική αυτή χειρονομία, ολοκληρώθηκε η συγκινητική πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου να προσφέρει τα έσοδα από το νέο του διπλό άλμπουμ ΑΧ ΑΓΑΠΗ  -ΑΧ ΕΡΩΤΑ υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την υποστήριξη των παραπάνω χορηγών. 

Photo 2: Η παράδοση των κλινών Μ.Ε.Θ. στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ

ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο μεγάλος ερμηνευτής της αγάπης επανήλθε λίγο πριν τα Χριστούγεννα προσφέροντας μας ένα διπλό cd σε συλλεκτική συσκευασία με είκοσι νέα τραγούδια, που έγραψε, συνέθεσε και τραγουδάει ο ίδιος. 

Ο Γιάννης Πάριος είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι είναι και ένας σημαντικός δημιουργός, είτε στο στίχο είτε στη σύνθεση. Μεγάλες επιτυχίες έχει με γενναιοδωρία παραχωρήσει σε φίλους συναδέλφους του είτε έχει τραγουδήσει ο ίδιος. Η ασύγκριτη όμως ποιότητα της φωνής του είναι αυτή που έχει επικρατήσει στη συλλογική μνήμη. Σήμερα ο καλλιτέχνης με την ωριμότητα των χρόνων, νιώθει την ανάγκη και την επιθυμία να εκφράσει τον δικό του συναισθηματικό κόσμο μέσα από την τέχνη της μουσικής που τον στοιχειώνει από παιδί, με καθολικό τρόπο.Ίσως οι πρωτόγνωρες συγκυρίες της καθημερινότητας έδωσαν και τον χώρο και τον χρόνο για απολογισμό και περισυλλογή. 

Είκοσι μουσικές ιστορίες που οι περισσότεροι απλοί άνθρωποι ζουν στη διάρκεια μιας ζωής, καρέ-καρέ στιγμές ευτυχίας, θλίψης, προσμονής και ελπίδας. Με άμεσο στίχο και ανεξίτηλες μελωδίες περνάνε οι εικόνες που πυροδοτούν τις ανθρώπινες σχέσεις. 

Ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω τότε που ακούγαμε τους δίσκους ολόκληρους, τότε που το πικάπ μας ήταν συντροφιά και απόλαυση, τότε που εμείς επιλέγαμε το ή τα αγαπημένα μας. 

Καλή ακρόαση! 

ΙΝΦΟ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ 

Αχ Αγάπη...Αχ Έρωτα-ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ CD 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ MINOS EMI/ UNIVERSAL

Εδώ θα ακούσετε όλα τα τραγούδια του διπλού album Αχ Αγάπη...Αχ Έρωτα στο YouTube: 

https://youtube.com/playlist?list=PLv0xQ6zMH2k5_2k1cYOoVFsOtbHeHrWLs

Βρείτε το διπλό album Αχ Αγάπη...Αχ Έρωτα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: 

https://GiannisParios.lnk.to/AhAgapiAhErotaPR