Netflix: Ο Ιανουάριος συνεχίζεται με νέες ταινίες και σειρές

 Vanessa Kirby: Τα θραύσματα μιας γυναίκας

Με τους συνδρομητές του να ξεπερνούν ήδη τα 200 εκατομμύρια παγκοσμίως και με πολλές ταινίες του 2020 όπως το Mank και τη Δίκη των 7 του Σικάγο να φιγουράρουν ήδη στα Οσκαρικά φαβορί της χρονιάς, το Netflix εξορμά στο 2021 με νέο πρωτότυπο υλικό.

Ήδη από τις 7 Ιανουαρίου είναι διαθέσιμη η νέα ταινία του σημαντικού Ούγγρου δημιουργού Κόρνελ Μουντρούτσο «Τα θραύσματα μιας γυναίκας» με την Βανέσα Κίρμπι και την θρυλική Έλεν Μπέρστιν να συζητιούνται ήδη για Οσκαρικές υποψηφιότητες.

Μέχρι το τέλος του μήνα μας περιμένουν ακόμη τα παρακάτω:

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Spycraft: Η Τέχνη της Κατασκοπείας: Σεζόν 1 (20/1/2021)

Μια ματιά στα gadget πίσω από μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες κατασκοπείας στην ιστορία, τα μυαλά που τα μηχανεύτηκαν και τους πράκτορες που τα χρησιμοποίησαν.

Riverdale

Ρίβερντεϊλ: Σεζόν 5 (21/1/2021)

Ο Άρτσι και η παρέα του επιστρέφουν για άλλη μια σεζόν αυτού του εφηβικού δράματος.

Πάρε τον Μάνατζέρ μου/Call My Agent!: Σεζόν 4 (21/1/2021)

Οι ατζέντηδες στο μεγάλο γραφείο ταλέντων του Παρισιού, το ASK, επιστρέφουν για μια τέταρτη σεζόν με την Αντρέα επικεφαλής και το πρακτορείο σε δύσκολη κατάσταση.

Fate: The Winx Saga: Σεζόν 1 (22/1/2021)

Μια έφηβη νεράιδα εκπαιδεύεται στη μαγεία ενώ κάνει φιλίες, ερωτεύεται, πολεμά τέρατα και –το πιο σημαντικό– αναζητά την πραγματική της ταυτότητα.

Snowpiercer: Σεζόν 2 (26/1/2021)

Δεύτερη σεζόν του μεταποκαλυπτικού δράματος στο οποίο η Γη έχει παγώσει και οι τελευταίοι επιζώντες άνθρωποι ζουν σε ένα τεράστιο τρένο που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Έρχονται επίσης τον Ιανουάριο

Cobra Kai

Cobra Kai: Σεζόν 3

Στην τρίτη σεζόν, η ψυχή του Βάλεϊ διακυβεύεται. Με τον Μιγκέλ σε κρίσιμη κατάσταση, ο Ντάνιελ αναζητά απαντήσεις, ο Τζόνι εξιλέωση ενώ ο Κριζ έχει το δικό του όραμα.

Φιλικά Δεσμά/Bonding: Σεζόν 2

Απένταροι κι αποκλεισμένοι από κάθε μπουντρούμι στη Νέα Υόρκη, οι κολλητοί Τιφ και Πιτ προσπαθούν να ξαναχτίσουν την υπόληψή τους στην κοινότητα του σαδομαζοχισμού.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

 Λευκός Τίγρης /The White Tiger (22/1/2021)

Ο φιλόδοξος σοφέρ μιας πλούσιας οικογένειας από την Ινδία χρησιμοποιεί τη σπιρτάδα του για να βγει από τη φτώχεια και να γίνει επιχειρηματίας. Βασισμένο σε μπεστ σέλερ.

Η Ανασκαφή/ The Dig (29/1/2021)

Όταν μια εύπορη χήρα προσλαμβάνει έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο για να αναλάβει την εκσκαφή ταφικών τύμβων στο κτήμα της, ανακαλύπτουν έναν θησαυρό που αλλάζει την ιστορία.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

We Are: The Brooklyn Saints: Σεζόν 1 (29/1/2021)

Αυτή η σειρά παρακολουθεί τη σχολική και ιδιωτική ζωή νεαρών ποδοσφαιριστών και προπονητών που αγωνίζονται για επιβίωση κόντρα στις πιθανότητες.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Jurassic World: Το Κρητιδικό Καμπ: Σεζόν 2 (22/1/2021)

Οικολογικοί τουρίστες δίνουν ελπίδα διάσωσης στους έφηβους κατασκηνωτές που ακόμα προσπαθούν να ξεφύγουν από τους δεινόσαυρους. Αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Go Dog Go (26/1/2021)

Οι Ταγκ και Σκουτς είναι δύο νεαρά κουτάβια που ζουν στο Πόστον. Κάθε μέρα, βγαίνουν στον δρόμο και εξερευνούν τον κόσμο! Βασισμένο σε κλασικά παιδικά βιβλία.

Παρακάτω το video του μήνα