Kids love Cinema και τον Φεβρουάριο

 

Οι αγαπημένες κυριακάτικες προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για όλη την οικογένεια, συνεχίζονται και το ερχόμενο σαββατοκύριακο 20 – 21 Φεβρουαρίου 2021 στην online πλατφόρμα του Φεστιβάλ, https://online.filmfestival.gr/, με μια τρυφερή ταινία για την ιδιαιτερότητα και την ποικιλομορφία, το φιλμ Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους του Stefano Cipani. 

Η ταινία απέσπασε το Βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου και προβάλλεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Iταλίας και του Cinedoc. 

Η ταινία 

Ο αδελφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους / Mio fratello rincorre i dinosauri

(Ισπανία - Ιταλία, 2019) 

Σκηνοθεσία: Stefano Cipani. Σενάριο: Fabio Bonifacci, Giacomo Mazzariol. Με τους: Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma. Έγχρωμη, 102΄. 

Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, η ταινία O Αδελφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους είναι μια χιουμοριστική, οικογενειακή ταινία για την ιδιαιτερότητα και την ποικιλομορφία.

Ο Τζακ ήθελε πάντα έναν μικρό αδερφό, και όταν γεννιέται ο Τζο πιστεύει πως ο μικρός του αδελφός είναι υπερήρωας με εκπληκτικές δυνάμεις. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνει μαθαίνει ότι ο Τζο έχει σύνδρομο Down. Ανησυχώντας για την εικόνα του και την εντύπωση που θα κάνει στο κορίτσι των ονείρων του, ο Τζακ κρύβει την ύπαρξη του αδελφού του από τους συμμαθητές του. Αλλά όταν βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια, ο Τζακ μαθαίνει ότι η ενέργεια και η μοναδικότητα του μικρού του αδελφού μπορούν πράγματι να αλλάξουν τον κόσμο - όπως άλλωστε κάνει κι ένας υπερήρωας. 

* Βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου 

Δείτε το τρέιλερ: 

 

Online προβολή: 20-21 Φεβρουαρίου 2021 

ΙΝΦΟ

Οι online προβολές ξεκινούν στις 10 το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώνονται στις 10 το βράδυ της Κυριακής.

Τιμή εισιτηρίου: 3€.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στο https://online.filmfestival.gr/

 

Μείνετε συντονισμένοι στα online κανάλια του Φεστιβάλ:

Website: www.filmfestival.gr

Ψηφιακό αρχείο: www.myfestival.gr

Facebook Page: facebook.com/filmfestival.gr/

Agora / English Page: facebook.com/AgoraTIFF

Youtube Channel: youtube.com/user/filmfestivalgr

Instagram: instagram.com/filmfestivalgr/

Blog: blog.tiff.gr/