No time to die: Grammy τραγουδιού για μια αθέατη ταινία

 

Οι ακατανίκητοι κινηματογραφικοί ήρωες τελικά αποδείχθηκαν χάρτινοι μπροστά στη δύναμη ενός τόσο δα ιού που κατάφερε να ανατρέψει τη ζωή όπως τη γνωρίζαμε και ανάμεσα σε πολλά άλλα και τον προγραμματισμό των μεγάλων studio. Η κινηματογραφική έξοδος ήταν από τις πρώτες συνήθειες που ανατράπηκαν (αν και όλοι ελπίζουν ότι δεν ξεχάστηκε) μπροστά στο θανατηφόρο ιό. Έτσι λοιπόν, σκεφτόμενοι ότι this is no time to die, οι παραγωγοί της ομώνυμης τελευταίας περιπέτειας του Πράκτορα 007, ήταν οι πρώτοι που αποφάσισαν πέρυσι τέτοια εποχή να αναβάλλουν την ανοιξιάτικη έξοδο της ταινίας. Έκτοτε ξεκίνησε ένα κρυφτούλι με το χρόνο και την πανδημία που μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχει οδηγήσει την ταινία στο επόμενο φθινόπωρο και συγκεκριμένα στις 8 Οκτωβρίου 2021.

Κάτι που πιθανόν να της κόστισε φέτος μια βέβαιη υποψηφιότητα Oscar για το υπέροχο τραγούδι της Billie Eilish και του αδελφού της Φινέα που κυκλοφόρησε πέρυσι και μόλις την περασμένη εβδομάδα τιμήθηκε με το Grammy κινηματογραφικού τραγουδιού. Η νεότερη τραγουδίστρια που ανέλαβε ποτέ το περιζήτητο τραγούδι τίτλων-φετίχ της Βρετανικής κατασκοπικής σειράς, παρέδωσε ένα υποδειγματικό pop lounge μελαγχολικό διαμάντι και πέρασε στην Ιστορία.

Όπως στην Ιστορία θα περάσει και ο Daniel Craig αφού το No time to die σηματοδοτεί την τελευταία του εμφάνιση ως James Bond. Το ποιος θα τον διαδεχθεί παραμένει μυστήριο αν και οι φήμες είχαν οργιάσει κάποια στιγμή τόσο για τη Lasanna Lynch που εμφανίζεται ως συνάδελφος του Bond στην ταινία όσο και για τον Tom Hardy που «διαθέτει το πακέτο». Γυναίκα δυναμική και μαύρη λοιπόν ή άνδρας λευκός και ξανθός θα πάρει στα χέρια το τιμόνι της κορωνίδας του Βρετανικού κατασκοπικού σινεμά; Προς το παρόν this is no time to die οικονομικά για μια ταινία κόστους 200 εκατομμυρίων δολαρίων οπότε θα αναμείνουμε, ελπίζοντας μέχρι το φθινόπωρο να μην έχει μπαγιατέψει το προϊόν όπως τα μοντέλα κινητών που επρόκειτο να λανσαριστούν με αυτό.

Απολαύστε παρακάτω το τραγούδι της Billie Eilish 

 

Η ΤΑΙΝΙΑ

O Μποντ έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί γρήγορα, όταν ο παλιός του φίλος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIA, θα εμφανιστεί ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που έχει πέσει θύμα απαγωγής αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ ότι αναμένονταν και θα οδηγήσει τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού» ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της EON Productions των Broccoli και των studio της Metro Goldwyn Mayer, με σκηνοθέτη τον Αμερικανό Cary Joji Fukunaga, δημιουργό μεταξύ άλλων του True Detective. Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Μπίλι Μάγκνουσεν, Άνα ντε Αρμάς,  Ρόρι Κινίαρ, Ντέιβιντ Ντένσικ, Νταλί Μπενσάλα και βέβαια οι Τζέφρι Ράιτ και Ρέιφ Φάινς. 

Η πρεμιέρα του No Time To Die αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 8 Οκτωβρίου 2021 

Παρακάτω το trailer