A Quiet Place Part II: έρχεται επιτέλους στη μεγάλη οθόνη!

 Η Emily Blunt στο A Quiet Place II 

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της ανακοίνωσης για τη στιγμή που θα επιτραπεί και πάλι το άνοιγμα των κινηματογραφικών αιθουσών. Ένα πολυαναμενόμενο γεγονός που τοποθετείται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις 21 Μαίου. Διανομείς και αίθουσες έχουν ξεκινήσει ετοιμασίες και αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις προγραμμάτων και ταινιών.

Ανάμεσά τους και το sequel του ανατριχιαστικού και εξαιρετικά δημοφιλούς A Quiet Place, το οποίο επρόκειτο να κυκλοφορήσει αρχικά τον Μάρτιο του 2020 αλλά έπεσε πάνω στο πρώτο παγκόσμιο lockdown και από τότε η προβολή του συνεχώς αναβάλλεται. Οι πρώτες ειδήσεις το φέρουν να ανοίγει στις ΗΠΑ και σε πολλές χώρες στα τέλη αυτού του μήνα. Σύντομα λοιπόν θα το δούμε και στη χώρα μας σε διανομή της Odeon. 

Μέχρι τότε δείτε το νέο και τελικό τρέιλερ της ταινίας. 

 

 

«Ένα Ήσυχο Μέρος 2» (A Quiet Place Part II) 

ΗΠΑ 2020, 97’ 

Σκηνοθεσία & Σενάριο: Τζον Κρασίνσκι 

Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Κίλιαν Μέρφι, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ, Ντζιμόν Χουνσού. 

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ (Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ) πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.