One for the Money

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2012

Διάρκεια: 106 λεπτά

Είδος: Αστυνομική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Julie Anne Robinson

Πρωταγωνιστούν: Katherine Heigl, Jason O’ Mara, Sherri Shepherd, Debbie Reynolds, Daniel Sunjata, John Leguizamo, Ashley Argota,Fisher Stevens.

Υπόθεση: Η Στέφανι Πλαμ είναι άνεργη και απένταρη, ενώ το αυτοκίνητό της έχει κατασχεθεί. Αποφασίζει να πιάσει δουλειά στον ξάδερφό της, ο οποίος έχει το δικό του γραφείο εγγυήσεων για αποφυλακίσεις. Η πρώτη της αποστολή είναι να πιάσει τον Τζο Μορέλι, πρώην μπάτσο στο Τμήμα Ηθών και παλιό φλερτ της που φυγοδικεί, ενώ του έχει απαγγελθεί κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης.

Η λαϊκή ηρωίδα Στέφανι Πλαμ από το Τζέρσεϊ που λόγω ανεργίας και αφραγκίας έχει γίνει κυνηγός επικηρυγμένων, έχει πρωταγωνιστήσει σε 18 best-seller από το 1994 που ξεκίνησε η δημοφιλής στις ΗΠΑ σειρά βιβλίων της Τζάνετ Εβάνοβιτς και τώρα έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σκηνοθετεί η Αγγλίδα Τζούλι Αν Ρόμπινσον, η οποία έχει σκηνοθετήσει επεισόδια για δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως “Weeds”, “Grey’s Anatomy”, “Big Love”, “Pushing Daisies”, καθώς και την κινηματογραφική ταινία “The Last Song”. Την Στέφανι Πλαμ υποδύεται η νεαρή «αγαπημένη» της Αμερικής Κάθριν Χέιγκλ (“The Ugly Truth”).

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 09.02.12.