Ακόμη ψάχνεις τι δώρο θα του κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου;

Η μέρα της γιορτής των ερωτευμένων σχεδόν έφτασε και όσες από εσάς σχεδιάζετε να βγείτε ραντεβού και να το γιορτάσετε δεν πρέπει να χάσετε άλλο χρόνο. Είτε βγείτε για ρομαντικό δείπνο με το έτερο σας ήμισυ, είτε του μαγειρέψετε και μείνετε σπίτι, ή ακόμη και αν βγείτε ραντεβού στα τυφλά με έναν κρυφό σας θαυμαστή, είναι σίγουρο ότι θέλετε να δείχνετε πιο όμορφη και σέξι από ποτέ. Ακόμη και αν δε θεωρείτε αυτή τη μέρα και πολύ σημαντική, καθώς οι ερωτευμένοι ως γνωστόν γιορτάζουν κάθε μέρα, αξίζει αυτή τη μέρα να νιώθετε και να δείχνετε τέλειες και να κάνετε κάτι διαφορετικό για να σπάσετε ίσως τη μονοτονία της καθημερινότητας.

Ας ξεκινήσουμε με μια απλή προετοιμασία η οποία θα σας χαρίσει πόντους λάμψης και ομορφιάς. Μετά από ένα καλό ύπνο ξεκινήστε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα πλούσιο και ενυδατικό ντους, κάνοντας απολέπιση στο σώμα σας και απλώνοντας τέλος μια ενυδατική κρέμα σώματος με πλούσια υφή, η οποία θα κρατήσει το σώμα σας λείο και έξτρα απαλό για πολλές ώρες μέχρι και το τέλος της βραδιάς. Φυσικά σειρά έχει και το πρόσωπο, κάνοντας ένα απαλό μασάζ με ένα προϊόν απολέπισης για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια εφαρμόστε μια μάσκα λάμψης για μερικά λεπτά. Ενυδατώστε το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών και είστε έτοιμες. Μην ξεχνάτε όμως ότι εάν θέλετε να είστε τέλειες από την κορφή ως τα νύχια...πρέπει να περιποιηθείτε ανάλογα και τα άκρα σας. Ένα μανικιούρ/πεντικιούρ σε φλογερό κόκκινο είναι σίγουρα σέξι, αλλά αν θέλετε κάτι πιο ρομαντικό ή πιο διακριτικό εφόσον πρόκειται να δώσετε έμφαση στο ρούχο σας, προτιμήστε παστέλ αποχρώσεις του ροζ. 

Πολύ σημαντικό για αυτή τη μέρα είναι να αναδείξετε όσο καλύτερα μπορείτε
τον...εσωτερικό σας κόσμο, με εσώρουχα που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση και θα σας κάνουν να νιώσετε ότι αποπνέετε σεξουαλικότητα και θηλυκότητα. Γιατί μην ξεχνάτε ποτέ, ότι οι άλλοι σας βλέπουν όπως εσείς βλέπετε τον εαυτό σας. Τα μαύρα εσώρουχα από δαντέλα ή σατέν είναι η πιο σίγουρη επιλογή, αλλά εάν θέλετε κάτι παραπάνω τα κόκκινα εσώρουχα είναι τα καταλληλότερα για να μεταμορφωθείτε σε μια φλογερή
Βαλεντίνα!

Το μακιγιάζ είναι κάτι που θέλει προσοχή. Δεν πρέπει να το παρακάνετε με το πολύ make up εξαιτίας του ζήλου σας να φτάσετε την τελειότητα, γιατί μπορεί να έχετε το τελείως αντίθετο αποτέλεσμα. Εξάλλου είναι γενικά αποδεδειγμένο ότι στους άντρες δεν αρέσει το υπερβολικό μακιγιάζ στη γυναίκα. Ποιο είναι το πιο απλό, σέξι, και ιδανικό γι' αυτή τη μέρα μακιγιάζ; Κόκκινα χείλη, ελαφρό make up, μαύρο eyeliner, και αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Το χρώμα θα δείχνει πιο ομοιόμορφο στα χείλη σας εάν είναι σωστά ενυδατωμένα, και επίσης πολύ βασικό είναι το κόκκινο κραγιόν ή lip gloss που θα φορέσετε 
να έχει τη σωστή απόχρωση που θα ταιριάζει στο δέρμα σας. 

Ας πάμε τώρα στο δυσκολότερη ίσως απόφαση...τι θα φορέστε λοιπόν; Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πού θα περάσετε αυτή τη βραδιά. Θα βγείτε για ποτό σε ένα χαλαρό μπαράκι; Θα μείνετε οι δυο σας σπίτι; Θα απολαύσετε δείπνο για δύο σε ένα ρομαντικό ρεστοράν; Εάν μείνετε σπίτι μπορείτε να φορέσετε κάτι πιο τολμηρό, αφού θα ντυθείτε για τα μάτια του μόνο. Το ρομαντικό ρεστοράν επιβάλει ένα κομψό φόρεμα, ενώ στο χαλαρό μπαράκι μπορείτε να φορέστε το αγαπημένο σας τζιν σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό τοπ. Αυτό που πρέπει σε κάθε περίπτωση να προσέξετε, είναι να μην το παρακάνετε με ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά ρούχα, καθώς στους άντρες αρέσει και λίγο μυστήριο...Επίσης αποφύγετε τα ροζ και τις πολλές καρδούλες γιατί δε θέλετε να δείχνετε σαν χαριτωμένο κοριτσάκι, αλλά σαν μια εντυπωσιακή γυναίκα. Εμπιστευτείτε το κόκκινο, παρόλο που θεωρείται κλισέ, και φυσικά το πάντα σωτήριο μικρό μαύρο φόρεμα. Τελευταίο και πιο σημαντικό, μη φορέστε κάτι μέσα στο οποίο δε νιώθετε άνετα ή δε νιώθετε ο εαυτός σας, γιατί αυτό θα μειώσει την αυτοπεποίθησή σας που είναι το βασικό σας όπλο. 

Όσο για τα μαλλιά σας, αφήστε τα κάτω και φροντίστε να είναι λαμπερά και ανάλαφρα. Τα υπερβολικά στιλιζαρισμένα μαλλιά στερούν από το σύντροφό σας την τάση να θέλει να τα αγγίξει και να τα χαϊδέψει. Τελική πινελιά θα είναι το αγαπημένο σας άρωμα, αλλά δε χρειάζεται να αδειάσετε πάνω σας το μισό μπουκάλι! Ψεκάστε μερικές σταγόνες εκεί που χτυπάει ο παλμός σας, αλλά και στα μαλλιά σας καθώς τα τινάζετε. Χαμογελάστε και είστε έτοιμες για μια μοναδική βραδιά!

 

Από τη Χριστίνα Καλατζή