Madwalk 2012

Το Lipton πιο δημιουργικό από ποτέ, έκλεψε τις εντυπώσεις στο Madwalk, το μοναδικό  Fashion Music Show της χρονιάς, δίνοντας το παρόν με τη δική του ολοκαίνουρια συλλογή τσαγιού στο Madwalk by Vodafone 2012. Η νέα Exclusive Collection από τα 3 υπέροχα χαρμάνια Green Gunpowder, London Earl Grey και Gold Tea, δημιούργησε την πιο ευχάριστη έκπληξη στο backstage για όλους τους συντελεστές και πρόσθεσε μια ξεχωριστή νότα στο VIP After Party.

Το Lipton κέρδισε τις εντυπώσεις των καλλιτεχνών και των fashionistas στο backstage καθώς η πάντα ευρηματική σχεδιάστρια κοσμημάτων Κατερίνα Ψωμά, δημιούργησε αποκλειστικά για το Madwalk ένα μοναδικό μπλουζάκι με finishing λεπτομέρειες από Lipton pyramids το οποίο συνδυάστηκε με την tailor-made φούστα φτιαγμένη από τα υπέροχα και χρωματιστά κουτιά των τσαγιών Lipton. Το μοναδικό άρωμα των συλλεκτικών τσαγιών της νέας μαύρης σειράς της Lipton χάρισε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης και απόλαυσης στους συντελεστές της εκδήλωσης κατά την προετοιμασία τους. Η Βίκυ Καγιά, ο Σπύρος Σούλης, η Ilia Darling και η Νικολέτα Ράλλη επέλεξαν μεταξύ των νέων προτάσεων του Lipton: To Green Gunpowder το οποίο είναι πράσινο τσάι με καπνιστή γεύση, London Earl Grey το οποίο μάγεψε όσους αγαπούν το μαύρο τσάι, με άρωμα εσπεριδοειδών και Gold Tea το οποίο διαθέτει πλούσια μυστηριώδη γεύση μαύρου τσαγιού πολλών καρατίων.

Μετά τη λήξη του φαντασμαγορικού 2ου Madwalk by Vodafone, οι λαμπεροί προσκεκλημένοι του VIP After Party απήλαυσαν τις 3 νέες συλλεκτικές γεύσεις των πολυτελών μαύρων συσκευασιών της Lipton Exclusive Collection. Οι χαριτωμένες τσαγιέρες που μοιράστηκαν έκλεψαν τις καρδιές των καλεσμένων οι οποίοι φωτογραφήθηκαν κρατώντας το πιο hip «αξεσουάρ» της βραδιάς!

Αναζητήστε και εσείς την νέα Lipton Exclusive Collection και αφεθείτε στη νέα συλλεκτική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης!