B.e.d. Boutique Yaya

Το B.e.d. Boutique Yaya, ο ξεχωριστός καλοκαιρινός χώρος στον Αστέρα της Γλυφάδας, σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό party την Παρασκευή 6 Απριλίου. Το λαμπερό opening του B.e.d. Boutique Yaya κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού και του πλήθους εκπροσώπων από τον καλλιτεχνικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό χώρο που έδωσαν δυναμικά το παρόν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, πλημμυρίζοντας τόσο τον υψηλής αισθητικής εσωτερικό χώρο του club όσο και τον ιδιαίτερα εντυπωσιακό περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.

Τα τρία πιο αγαπημένα clubs της Αθήνας, το B.e.d., το Boutique και το Yaya ενώθηκαν  και δημιούργησαν το πιο εντυπωσιακό club της παραλιακής και υπόσχονται έντονες βραδιές με dance διάθεση, τους καλύτερους μουσικούς συνδυασμούς που ξεσηκώνουν αλλά και με τα εμπνευσμένα cocktails που κάνουν τη διαφορά. Η ιδανική τοποθεσία  του B.e.d. Boutique Yaya πάνω στην παραλία με το μοναδικό χώρο, την άψογη αισθητική και την ανεβασμένη διάθεση, δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα αναδεικνύοντας μια αίσθηση διακοπών μέσα στην πόλη.

Το B.e.d. Boutique Yaya το πιο εντυπωσιακό club και το υπέροχο εστιατόριο είναι βέβαιο ότι θα είναι ο κορυφαίος προορισμός διασκέδασης για τις καλοκαιρινές νύχτες.

Ποτό: 8 € τις καθημερινές, 10 € Παρασκευή-Σάββατο

Φιάλη: 90€ τις καθημερινές, 100€ Παρασκευή-Σάββατο

B.e.d. Boutique Yaya

Λ.Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα
T: 2108941620 - 2108941189
E: [email protected]

 
View Larger Map