9η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2012 BY VODAFONE

Λίγες ημέρες μόνο μας χωρίζουν από την μεγαλύτερη μουσική διοργάνωση, τα Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone, το μουσικό event που θα μας εντυπωσιάσει  με τις απονομές, αλλά και με τις ανατρεπτικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών επί σκηνής. 

Ο  Θέμης Γεωργαντάς , με τη συμμετοχή της Μαίρης Συνατσάκη, θα παρουσιάσουν τη βραδιά της απονομής, ενώ το stage των Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone θα υποδεχθεί τους  αγαπημένους καλλιτέχνες : Claydee, Demy, House Twins, Koza Mostra,  Lucky Man Project, Onirama, Οtherview, Playmen, Professional Sinnerz, Shaya, Slick Beats, Stan, Stavento, the Fade, Vegas, Ήβη  Αδάμου, Δήμος Αναστασιάδης, Δέσποινα Βανδή,  Νίκος Γκάνος, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Μαζωνάκης, Κώστας Μαρτάκης, MΕΛISSES, Μηδενιστής, ΝΕΒΜΑ, Πάολα,  Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέϊρα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, θα απογειώσουν το κοινό με τις πρωτότυπες ερμηνείες τους και συνεργασίες – έκπληξη!

Φέτος, τα Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone έχουν το πιο θετικό σύνθημα: ‘Young Greece’. ‘Young Greece’ σημαίνει η αισιόδοξη πλευρά της ζωής με έναν εξαιρετικά ευρηματικό τρόπο σκέψης αναζητώντας θετικούς τρόπους έκφρασης και δημιουργίας στην πράξη. ‘YoungGreece’ σημαίνει οτι υπάρχουν καινούργες ιδέες που κατορθώνουν να γίνονται πράξη και να βοηθάνε και το κοινωνικό σύνολο.  Κάθε εκπρόσωπος του ‘Young Greece’ αποτελεί ένα ξεχωριστό #truestoryγια τα Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone! Το Mad και η Vodafone θα βραβεύσει στη σκηνή των VMA έναν εκπρόσωπο της Young Greece, μετά απο ψηφοφορία του κοινού, που μέσα από τις ιδέες του και με νέα projects, ή και συλλογικές δράσεις, επιχείρησε να βελτιώσει την καθημερινότητά μας. (Περισσότερες πληροφορίες για τo #truestory στο http://www.videomusicawards.gr/young-greece-contest/ .  )

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, η μουσική θα ξεκινήσει από νωρίς με ένα special pre-show, YOUNG GREECE FEST, στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do. Η έναρξη του YOUNG GREECE FEST θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, με ελεύθερη είσοδο, και live από τους: The Fade, Velvet Fire, Χρήστος Π. και πολλά ακόμα special activities & happenings για να κορυφωθεί με την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone, με τη συμμετοχή των πιο δημοφιλών καλλιτεχνών στις πιο mad ανατρεπτικές συνεργασίες on stage!

Περισσότερα νέα για τη φετινή διοργάνωση έρχονται καθημερινά στο MADTV, το MAD RADIO 106.2, το www.mad.gr, στο official pageτων βραβείων www.videomusicawards.gr , στο facebook /Mad Video Music Awards και  στο official account στο twitter @madVMA.  

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα MADVIDEOMUSICAWARDS 2012 BYVODAFONE συνεχίζεται και πραγματοποιείται αποκλειστικά

στα καταστήματα Vodafone

on line στο www.ticketshop.gr

Τιμές εισιτηρίων:

- Αρένα: 20€ (ΑΡΕΝΑ)

- Καθήμενοι: 30€ (Β’ ZΩΝΗ)

- Premium: 40€ (Α’ ΖΩΝΗ)