Οι «Δάσκαλοι» του καφέ στη HOST MILANO 2023

Ο κ. Νίκος Πάπας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli Εspresso, ο Ιταλός επιχειρηματίας κ. Moreno Portioli, CEO του Gruppo Portioli, και ο κ. Mattia Portioli, η 4η γενιά της οικογένειας Portioli και Managing Director του Gruppo Portioli, σχεδιάζουν τα νέα στρατηγικά λανσαρίσματα τους, για την έκθεση HOST MILANO, αφιερωμένη στον τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας που θα λάβει χώρα στις 13 - 17 Οκτωβρίου 2023.

Φυσικά, από αυτό το κορυφαίο εμπορικό γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει ο γλυκόπιοτος, κρεμώδης και αρωματικός καφές Portioli Espresso και οι αυθεντικές Ιταλικές μηχανές καφέ GIME.

Η Espresse SA ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του κορυφαίου Ιταλικού Espresso Portioli για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Ο οίκος Portioli με έδρα το Μιλάνο, σήμερα στην τέταρτη γενιά του, εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με ποιοτικά προϊόντα, κορυφαία ποιότητα και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της.

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο κ. Νίκος Πάπας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SAPortioli Εspresso, ο Ιταλός επιχειρηματίας κ. Moreno Portioli, CEO του Gruppo Portioli, και ο κ. Mattia Portioli η 4η γενιά της οικογένειας Portioli και Managing Director του Gruppo Portioli.