A Few Best Men - Οι Κουμπάροι και το Κριάρι

Παραγωγή: Αυστραλία – 2011

Διάρκεια: 98 λεπτά

Είδος: Κωμωδία 

Σκηνοθεσία: Stephan Elliott

Πρωταγωνιστούν: Laura Brent, Xavier Samuel, Kris Marshall, Kevin Bishop, Tim Draxl, Rebel Wilson, Solveig Walking, David Sullivan, Jonathan Biggins, Steve Le Marquand, Elizabeth Debicki και η Olivia Newton John.

Υπόθεση: Ο Ντέιβιντ ταξιδεύει απ' την Αγγλία στην Αυστραλία με τους τρεις καλύτερους φίλους και κουμπάρους του για να παντρευτεί την αγαπημένη του, αν καταφέρουν να μην τα διαλύσουν όλα!. Η διαφορά κουλτούρας ανάμεσα στους φίλους του γαμπρού και την οικογένεια της νύφης οδηγεί σε απρόσμενες καταστάσεις. Οι τρεις κουμπάροι δίνουν ένα νέο νόημα στη φράση "Μαζί στις χαρές και στις λύπες". Το χάος που δημιουργούν δοκιμάζει τη σχέση τους με τον Ντέιβιντ, ενώ βάζει σε κίνδυνο το γάμο και απειλεί να μετατρέψει την ωραιότερη μέρα της ζωής των νεόνυμφων σε χειρότερη.

Από το δημιουργό της θρυλικής κωμωδίας Priscilla Queen of the Desert μια ταινία για τα ενίοτε κωμικοτραγικά αποτελέσματα μιας αταίριαστης κουμπαριάς, με την αγέραστη Ολίβια Νιούτον Τζον στο ρόλο της πεθεράς και με πολύ κέφι στο ύφος του υπερεπιτυχημένου «Γαμομπελάδες» (The Wedding Crashers - 2005).

Διανομή: Audio Visual

Στις αίθουσες από 30.08.12


“A Few Best Men” - Trailer w/ greek subtitles από vitaminad