The Cold Light Of Day - Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν

Παραγωγή: ΗΠΑ/Ισπανία– 2012

Διάρκεια: 93 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια  Κατασκοπείας 

Σκηνοθεσία: Mabrouk El Mechri

Πρωταγωνιστούν: Henry Cavill, Veronica Echegui, Bruce Willis, Sigourney Weaver, Roschdy Zem, Caroline Goodall, Joseph Mawle, Rafi Gavron, Emma Hamilton, Michael Budd, Oscar Jaenada & Colm Meaney.

Υπόθεση: Ο νεαρός σύμβουλος επιχειρήσεων Γουίλ φτάνει στην Ισπανία για να περάσει μια βδομάδα διακοπών με ιστιοπλοϊκό, κοντά στην οικογένειά του, έχοντας ένα σωρό προβλήματα στο κεφάλι του: η εταιρεία που δημιούργησε χρεοκόπησε, ενώ η σχέση του με τον σχεδόν αυταρχικό πατέρα του πάει από το κακό στο χειρότερο. Όταν η οικογένειά του απάγεται από μυστικούς πράκτορες, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια μυστηριώδη βαλίτσα, ο Ουίλ βρίσκεται ξαφνικά στο μέσο ενός ανελέητου κυνηγητού στους δρόμους της Μαδρίτης, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει μια διεθνή συνομωσία πριν είναι πολύ αργά.

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται σ’ αυτό το φιλμ κατασκοπίας και προδοσίας του νεαρού Γαλλοτυνήσιου δημιουργού του JCVD, της ταινίας που έφερε τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στα σαλόνια των μεγάλων φεστιβάλ της Ευρώπης. Ίντριγκες, διπλοί πράκτορες, εκρήξεις και καταδιώξεις με αυτοκίνητα στους νυχτερινούς δρόμους της Μαδρίτης. Α! Και λίγο παραπάνω από το επιτρεπόμενο product placement. Ο Βρετανός σταρ των «Αθάνατων»  Χένρι Καβίλ, που πρόσφατα ανέλαβε τον επώνυμο ρόλο στο νέο λανσάρισμα του  Superman, κάνει φιλότιμες προσπάθειες να περάσει για Αμερικανός τουρίστας που άδικα τον κυνηγάει το σύμπαν ολόκληρο. Αλλά άμα κινηματογραφικός σου μπαμπάς είναι ο Μπρους Γουίλις τότε δεν έχεις παρά να κάνεις στην άκρη…

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 06.09.12


Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν (The Cold Light Of Day)... από Odeon