Νew York Plaza

Το φθινόπωρο είναι μία ιδανική εποχή για να επισκεφθείτε την μητρόπολη του κόσμου. Ο χειμώνας κάνει δειλά τα πρώτα του βήματα, με τα χρώματα της φύσης και ιδιαίτερα στο Central Park να αρχίζουν να εκπέμπουν όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου. Εκεί, σε μία γωνιά στην νότια πλευρά του πάρκου στην συμβολή με την διάσημη πέμπτη λεωφόρο, θα συναντήσετε ένα από τα εμβληματικά εθνικά μνημεία των Η.Π.Α, το θρυλικό ξενοδοχείο Plaza.

Αποτελεί μία από τις πολιτιστικές κορωνίδες της Νέας Υόρκης, από το 1907, όταν άνοιξε τις πύλες του, για να φιλοξενήσει έκτοτε αρχηγούς κρατών, πολιτικούς, τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες παγκοσμίως και καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των τεχνών. Αρκετές και σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες έχουν χρησιμοποιήσει για φυσικό σκηνικό τους χώρους του ξενοδοχείου, με πιο πρόσφατη την τελευταία εκδοχή του "Υπέροχου Γκάτσμπυ" με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. 

Η κομψότητα και η αρτιστική εικόνα της πολυτέλειας που αναδύει σχεδόν την απενοχοποιούν. Η διαμονή συνοδεύεται με ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία στην εξυπηρέτηση των πελατών του. Φιλόξενει καταστήματα με τις καλύτερες εκφάνσεις της μόδας, ενώ τον τομέα της υγείας και ομορφιάς επιβλέπουν οι διασημότεροι μέτρ του χώρου .

Οι τιμές για τα δωμάτια ξεκινούν από 725$ την βραδιά και τα 895$ για τις σουίτες! Αυτό βέβαια μην σας αποθαρρύνει να επισκεφθείτε το ξενοδοχείο έστω και για να απολαύσετε ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ, η να γευματίσετε στο Plaza Food Hall σε σχετικά προσιτές τιμές σε σχέση με το βαρύ όνομα του "θρύλου" και το μεγαλείο που το ακολουθεί.
www.theplazany.com

 by Vangelis Korros