Kalamaki square

Ένας καινούργιος φιλόξενος και οικείος χώρος, το kalamaki square, δημιουργήθηκε στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής για να υποδέχεται όλους όσους επιθυμούν να συναντήσουν φίλους σ’ ένα περιβάλλον χαλαρωτικό και καλαίσθητο.

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος και ο Γιάννης Φαρόπουλος, εμπνευστές του χώρου, ήθελαν να προσφέρουν στην περιοχή ένα στέκι με λιτό και απέριττο design, όπου άνθρωποι κάθε οικονομικής δυνατότητας να μπορούν να το απολαμβάνουν, όσο συχνά θέλουν, και να γεύονται σε πολύ προσιτές τιμές φρέσκο ελληνικό φαγητό εξαιρετικής ποιότητας, επιλεγμένο κρασί και παγωμένη μπίρα Ένα στέκι που κυρίαρχο σκοπό έχει την ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία.

Προτεραιότητα του Ηλία και του Γιάννη είναι η επιλογή των πιάτων για το menu  να διαμορφώνεται μέσα από μια αυστηρά καθημερινή επιλογή πρώτων υλών, ώστε να προσφέρονται τα πιο εύγευστα και κυρίως υγιεινά πιάτα της πόλης.


Στο
kalamaki square θα συναντήσεις τους απαιτητικούς της γεύσης που προσέχουν τον εαυτό τους και αγαπούν τους οικείους τους. Είναι ο δικός τους χώρος που θα ξαποστάσουν το μεσημέρι από τα ψώνια και τον περίπατο, θα πάρουν το μεσημεριανό break απ’ τη δουλειά ή τελειώνοντας την ημέρα θα πιουν μια χαλαρωτική μπίρα για να ξεκινήσει η βραδιά, σ΄ ένα τρομερά φιλόξενο περιβάλλον sans facon που λένε και οι Γάλλοι.

Το kalamaki square δεν είναι ακόμα ένας καινούργιος χώρος στην πόλη μας, είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία!

 

kalamaki square

Ευεργέτου Γιαβάση 3, Πλατεία Αγ. Παρασκευής

Αγία Παρασκευή

Τηλ: 210-6000919, Fax 210-6000916

www.kalamakisquare.gr / [email protected]