Rent a car

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στην Αμερική δεν χρειάζεται να ψάχνεις για Hertz, Avis και λοιπές εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων γιατί πολύ απλά μια εταιρία σου δίνει τη δυνατότητα να οδηγήσεις το αυτοκίνητο σου (ή το αυτοκίνητο των ονείρων σου). Είναι Ferrari; Lamborghini; Rolls Royce; Porsche; Bentley; Aston Martin; ΜcLaren; ή μήπως Maybach; .Ότι και να είναι το σίγουρο είναι πως το έχουν. Η διαδικασία απλή, κάνεις online booking το αυτοκίνητο σου τις ημερομηνίες που το θέλεις, δεσμεύουν από την πιστωτική σου $10.000 (minimum) ως εγγύηση, κάνεις και μια online ασφάλεια και that’s all.

Το “αυτοκινητάκι” σου θα στο ντελιβερίσει προσωπικά όπου του πεις (όχι ο Ζήκος) αλλά ο transporter της εταιρίας (μη περιμένεις να δεις τον Jason Statham) για να το βολτάρεις στην 5th Avenue, στo Rodeo Drive, στη Las Vegas Boulevard, κατά μήκος του Miami Beach ή όπου αλλού θέλεις (για το Aspen δεν ξέρω).

Βέβαια υπάρχει περιορισμός στα μίλια που μπορείς να διανύσεις γιατί αν τα ξεπεράσεις μετά παίζει extra χρέωση για κάθε μίλι (αλλά θα μου πεις αυτά είναι λεπτομέρειες) και αν είσαι της «τελευταίας στιγμής» και θέλεις ένα supercar τώρα… μπορείς να διαλέξεις όποιο από τα αυτοκίνητα είναι ελεύθερα αλλά θα έχεις χρέωση με το μίλι (όχι το πράσινο) που σημαίνει ότι για την Porsche 911 (997) θα πληρώσεις $10/μίλι, για Ferrari 430, Lamborghini Gallardo, Bentley $15/μίλι ενώ για McLaren, Ferrari 458, Rolls Royce ή Lamborghini Murcielago μόνο $20/μίλι.

Wait… σου έχω και άλλα… άμα είσαι λίγο μερακλής και κάνεις κέφι μπορείς με $895 να δηλώσεις συμμετοχή και στο dream car tour όπου σου δίνεται η δυνατότητα να οδηγήσεις όλα τα αυτοκίνητα για 3 ώρες και άμα είσαι τυχερός ίσως να «παίξεις» στον δρόμο παρέα με τον Valentino Balboni (τον πρώην αρχιδοκιμαστή της Lamborghini για περισσότερα από 40 χρόνια). Άρα τώρα ξέρεις από που να ενοικιάσεις αυτοκίνητο όταν πας στο Αμέρικα…ααα και άμα δεις τον Noah δώσε του χαιρετίσματα. Περισσότερα στo www.gothamdreamcars.com ;-)

by Harry Papaeleou