In time

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2011

Διάρκεια: 109 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Andrew Niccol

Πρωταγωνιστούν: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Alex Pettyfer, Olivia Wilde, Cillian Murphy, Johnny Galecki, Shyloh Oostwald, Vincent Kartheiser.

Υπόθεση: Στο μέλλον, το γονίδιο της ηλικίας έχει σχεδιαστεί να σταματά τη λειτουργία του, όταν το ανθρώπινο σώμα φτάνει την ηλικία των 25 ετών με τους ανθρώπους να απομένουν μόνο με ένα χρόνο ακόμη διορία ζωής. Για να αποφευχθεί ο υπερπληθυσμός, ο ίδιος ο χρόνος έχει γίνει εμπορεύσιμο προϊόν. Έτσι οι πλούσιοι μπορούν να ζουν για πάντα, ενώ οι φτωχοί αγωνίζονται στο χρόνο που τους απομένει να επιβιώσουν. Σε αυτή την κοινωνία, δύο εραστές - που ανήκουν στα δύο αντίθετα ταξικά άκρα - βρίσκονται κυνηγημένοι από αξιωματούχους επιβολής της τάξης, γνωστούς ως "Timekeepers", κατηγορούμενοι για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν.

Από το σπουδαίο Νεοζηλανδό δημιουργό της Gattaca ακόμη ένα εφιαλτικό hi tech σενάριο για το μέλλον του κόσμου και μια αλληγορία για την πορεία της ανθρωπότητας με τη μορφή συναρπαστικού θρίλερ. Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ συνεχώς μας εκπλήσσει ευχάριστα ενώ το γλυκό κοριτσάκι του Mamma Mia μεγαλώνει απότομα και μας δείχνει μια άλλη σκοτεινή και ώριμη πλευρά του.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 08.12.11.