No time to die: αναβολή μέχρι τον Νοέμβριο!

 

Ξεχάστε τι αναφέρει η παραπάνω αφίσα!

Σε μια ανακοίνωση σοκ προχώρησαν σήμερα οι παραγωγοί του νέου James Bond! Χωρίς να κάνουν καμία απολύτως μνεία της τρέχουσας παγκόσμιας κατάστασης λόγω του κορονωϊού, ανακοίνωσαν τη μετάθεση της παγκόσμιας πρεμιέρας από αυτή την άνοιξη στο προσεχές φθινόπωρο, προφανώς θεωρώντας ότι επί του παρόντος This is No time to Die. 

Πολλούς έχει νικήσει ο Βρετανός πράκτορας στην 60χρονη καριέρα του αλλά μπροστά στην απειλή της επιδημίας προχώρησε σε τακτική υποχώρηση, αναβάλλοντας την εξόρμησή του για καλύτερους (από κάθε άποψη) καιρούς… 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας διανομής Tulip Entertainment «H MGM, η Universal και οι παραγωγοί του Bond, Michael G Wilson και Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν σήμερα πως μετά από προσεκτική εξέταση και διεξοδική αξιολόγηση της κινηματογραφικής αγοράς, η έξοδος της ταινίας No Time To Die θα αναβληθεί μέχρι το Νοέμβριο του 2020. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία στις 12/11/20 και στην Αμερική στις 25/11/20. Στην Ελλάδα, η ταινία NO TIME TO DIE θα βγει στους κινηματογράφους, στις 12 Νοεμβρίου 2020» 

Έτσι λοιπόν θα περιμένουμε για το No Time To Die μέχρι το φθινόπωρο, ελπίζοντας να μη μας βρει τίποτε άλλο χειρότερο και ευχόμενοι ο Θεός των κατασκόπων να βάλει το χέρι του! 

Μέχρι τότε θα μείνουμε με τη γλύκα του trailer και με το σούπερ τραγούδι της Billie Eilish.