Lyco lounge

Το lycolounge είναι μια ιδέα την οποία έκανε πραγματικότητα ο κ.Herbert Teissel προσφέροντάς τη δυνατότητα στους κατοίκους της συμπρωτεύουσας (και όχι μόνο) να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό τους, να πάρουν πρωινό αλλά και να γευτούν την υπέροχη διεθνή κουζίνα που έχει το café (είτε από πηγαίνοντας από εκεί, είτε παραγγέλνοντας μιας και το lycolounge διαθέτει και delivery).

Όλα αυτά σε έναν hi-tech χώρο του οποίου την κατασκευή και τον σχεδιασμό έχει επιμεληθεί η εταιρία Vandoros + Partners με highlight μερικά από τα τραπέζια του καταστήματος τα οποία στην ουσία είναι τεράστιες οθόνες αφής δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να πλοηγούνται στο διαδίκτυο μέσα από αυτά, ενώ σε όλους τους χώρους του καταστήματος διατίθεται και δωρεάν Wi-Fi.

 

Αν λοιπόν μένετε ή περνάτε από την υπέροχη Θεσσαλονίκη αξίζει να επισκεφθείτε μόνοι ή με τους φίλους σας το LycoLoungecafé για μια... hi-tech εμπειρία. Κλείνοντας, να γράψω την προσωπική μου επιθυμία για lycolounge στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. 

 

Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 52

57019 Περαία

Τηλέφωνο: +30 23920 22010 

e-mail: [email protected]

URL: www.lyco-lounge.com

 

 

    by Harry Papaeleou