Stefania

Η Στεφανία είναι ένα business girl με σπουδές σε τουριστικά και hotel services. Δεν ξέρω όμως αν  η ιδιότητα της και ως μοντέλο της επιτρέψει να περνάει απαρατήρητη η παρουσία της όσο επιθυμεί η ίδια. Αισθησιακή, σέξυ και διακριτικά προκλητική η Στεφανία πέρασε τη μέρα της μαζί μας και μας αποκάλυψε ευαίσθητα σημεία του εαυτού της. Μη σε ξεγελάσει η ευαίσθητη πλευρά της όμως γιατί καταβάθος είναι ενεργό ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Πώς παίρνεις αποφάσεις;

Πριν πάρω μια απόφαση "ζυγίζω" πάντα τα θετικά και τα αρνητικά. Σε πολύ σημαντικά θέματα συμβουλεύομαι τους δικούς μου ανθρώπους και ύστερα από πολύ σκέψη καταλήγω.

Έχεις μισήσει πολύ κάποιον;

Όχι δεν μου αρέσει να μισώ τους ανθρώπους, είμαι κατά του να βγάζω αρνητική ενέργεια, απλά απομακρύνομαι από τύπους που μπορεί να μου προκαλέσουν τέτοιο συναίσθημα.

Ποιά είναι η πιο χαζή αγορά που έχεις κάνει;

Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά πριν αγοράσω κάτι.

Πως περνάς συνήθως το weekend?

Με την οικογένειά μου και τους φίλους. Σίγουρα βόλτα στην πόλη και στην πρώτη ευκαιρία εκτός Αθήνας για καθαρό αέρα και εξερευνήσεις.

Έχεις μάθει κάτι σημαντικό από τη ζωή;

Φυσικά έχω μάθει, η ζωή είναι ένα αιώνιο σχολείο. Ακόμη και αν είσαι 20 ή 50 ετών , η ζωή πάντα κάτι σε μαθαίνει. Κατά την άποψή μου η οικογένεια είναι ότι πιο σημαντικό μπορεί να σου μάθει, γιατί ακόμη και αν τα έχεις  όλα, υγεία, επιτυχία ή λεφτά αν δεν έχεις οικογένεια δύσκολα νιώθεις ολοκληρωμένος.

Είσαι συναισθηματικό άτομο;

Είμαι ταύρος στο ζώδιο και όπως καταλαβαίνεις είμαι αρκετά συναισθηματική, αλλά προσπαθώ να το δείχνω μόνο στο στενό κύκλο μου και στους ανθρώπους που εμπιστεύμαι.

Έχεις ή είχες ποτέ οικονομικό πρόβλημα;

Τα οικονομικά προβλήματα πλησιάζουν τη ζωή μας όλο και περισσότερο. Θέλω όμως να δώσω μια συμβουλή σε όλους, να σκέφτεστε θετικά γιατί οι σκέψεις μας είναι ο οδηγός της ζωής και μας κατευθύνει. Η ζωή είναι πόλεμος όπου πρέπει να μαχόμαστε για την ευτυχία.

Σου αρέσει κάποια αθλητική δραστηριότητα;

Από μικρή θυμάμαι να ασχολούμαι με τη γυμναστική, το αερόμπικ και το μπαλέτο. Θέλω να ξεκινήσω latin χορό γιατί μου αρέσει η ενέργεια και η διάθεσή του. Αυτή την περίοδο τρέχω αρκετά, με βοηθάει να αποβάλω την αρνητική ενέργεια και καθαρίζει τη σκέψη μου.

Σε ποιό σημείο ένα κορίτσι γίνεται γυναίκα;

Νομίζω όταν νιώσει υπεύθυνη όχι μόνο για τον εαυτό της, αλλά και για την οικογένειά της και όταν ξέρει πια τι θέλει στη ζωή της.

Σου αρέσουν τα tatoos;

Ναι μου αρέσουν αλλά όχι σε όλο το σώμα. Έχω ένα μικρό το οποίο το έκανα μετά από πολύ σκέψη. Πιστεύω ότι το tatoo το κάνεις για σένα και όχι για τους άλλους.

Έχεις μετανιώσει για κάτι;

Έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα στη ζωή μου, όμως δεν είμαστε ιδανικοί, όλοι κάνουμε λάθη απ' τα οποία τελικά μαθαίνουμε το σωστό τρόπο ζωής.

Photographer: Nick Zacharopoulos
Model: Stefania Novikova
Models Agency:
Elegance Models
Hair styling & Make up artist:
Thenia Kourti
Ρούχα:
Paranoia
Εσώρουχα:
U-Shop
Υποδήματα:
Πενταύρας
Location:
Anastazia Hotel
Συνέντευξη:
Alfa Zita Team

Anastazia Luxury Suites & Rooms
Αργοναυτών 12 - Δροσιά, Αττική
Τηλέφωνο.: + 30 210 8132040


Paranoia
Θειρσίου 3,5,7, Αθήνα

Τηλέφωνο:
+30 210 8253541

U-Shop
Πατησίων 132, Αθήνα
Τηλέφωνο:
+30 210 8832709

Πενταύρας
Κ. Βάρναλη 34-38, Ν.Ιωνία
Τηλέφωνο:
+30 210 2752200

Elegance Models Agency
Αριστοτέλους 18. Άλιμος
Τηλέφωνο: +
30 2103 412 790

Alfa Zita Studios
Ατταλείας 2, Νέα Ιωνία
Τηλέφωνο: +30 210 2754545